Hollywood: 6 tunsori de primăvară încercate de vedete. Inspiră-te din stilul lor!

21 Aprilie 2014

Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă, a renunţat la părul lung şi bogat în favoarea unei tunsori pixie. Alegerea s-a dovedit a fi una inspirată, iar tunsoarea îi vine de minune. Nu este însă singura vedetă al cărei stil te poate inspira. Iată câteva tunsori care merită încercate în această primăvară.

Sursă foto: eonline.com

Reese Witherspoon

Fie că îl poartă drept, ondulat sau prins într-un coc lejer, părul actriţei arată întotdeauna impecabil. Două dintre avantajele tunsorii bob sunt că părul poate fi uşor aranjat şi arată super şic.

Jennifer Lawrence

Dacă vrei o schimbare majoră şi de efect, încearcă tunsoarea pixie. Inspiră-te din coafurile vedetei, care sunt uşor de experimentat. Ai nevoie doar de ceară modelatoare şi spray fixativ.

Lupita Nyong'o

Pentru o astfel de tunsoare ai nevoie de mult curaj. Însă Lupita dovedeşte că poţi fi la fel de elegantă şi cu părul scurt. În plus, nu necesită mult timp sau abilităţi pentru a fi aranjat.

Allison Williams

Părul vedeta din "Girls" are lungimea perfectă pentru orice tip de coafură. Dacă te-ai săturat de părul lung, însă nu eşti pregătită pentru o schimbare majoră, aceasta este tunsoarea pe care o cauţi.

Jessica Alba

Actriţa în vârstă de 32 de ani a optat pentru un bob lung care îi încadrează perfect chipul.

Kate Mara

Bobul este încă în tendinţe. Spre deosebire de tunsoarea actriţei Reese Witherspoon, părul lui Kate este tuns în scări la vârfuri, fapt ce-i oferă mai mult volum.