Hollywood: 6 clauze ciudate în contractele prenupţiale ale vedetelor

Dacă la noi puţini sunt cei care îşi întocmesc un contract prenupţial, la Hollywood acestea sunt la modă. Pe bani mulţi, vedetele îşi asigură dragostea înainte de a se căsători. Iată cele mai ciudate, dar şi cele mai scumpe clauze din contractele prenupţiale ale cuplurilor celebre.

Justin Timberlake şi Jessica Biel

Nu sunt încă legaţi prin căsătorie, însă pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Astfel că, după numeroase despărţiri şi certuri, Jessica Biel vrea să se asigure că Justin Timberlake nu o va înşela. Cum? Îi cere 500.000 de dolari pentru fiecare infidelitate. Cam scump, nu?

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

Deşi în prezent formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, înainte de nuntă cei doi nu s-au arătat foarte încrezători unul în celălalt. Astfel că au încheiat o înţelegere prin care, dacă actorul o înşală, Catherine primeşte 2,8 milioane de dolari pentru fiecare an de căsnicie.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Din dragoste pentru Keith Urban, Nicole a inclus o clauză in contractul prenupţial, potrivit căreia îi va oferi soţului său peste 600.000 de dolari pentru fiecare an în care nu se atinge de droguri. Această înţelegere vine ca urmare a problemelor cu narcoticele pe care le-a întâmpinat Keith Urban în trecut.

Beyonce şi Jay-Z

Jay-Z şi-a dorit foarte mult să aibă copii cu frumoasa Beyonce. Atât de mult încât a încheiat un contract potrivit căruia îi va plăti soţiei sale nu mai mult nici mai puţin de 5 milioane de dolari pentru fiecare copil pe care îl va aduce pe lume. 

Tom Cruise şi Katie Holmes

Înainte de a se căsători, Tom Cruise s-a angajat să-i plătească soţiei sale trei milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj, în caz de divorţ. În cazul în care cei doi ar fi rezistat împreună mai mult de 11 ani, Katie ar fi primit jumătate din averea actorului. Recent însă, cei doi au anunţat că se despart, după 5 ani de căsnicie.

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Deşi cei doi nu sunt căsătoriţi încă, s-au grăbit să încheie un contract care nu are legătură cu averea, ci cu copiii pe care îi au împreună. Potrivit acestui contract, Angelina primeşte custodia acestora în caz de divorţ. Însă acest aranjament a fost făcut înainte de naşterea lui Shiloh, astfel că este posibil să se fi efectuat modificări ale contractului. Cât despre bani, cei doi îşi ţin averile separat.