Hollywood: 5 vedete slabe care nu fac nimic pentru silueta lor

Are 26 de ani şi numără printre cele mai sexy actriţe. O mare împătimită a dulciurilor, Blake Lively reuşeşte să-şi menţină silueta fără diete şi sport.

Crezi că dietele drastice şi programele de exerciţii obositoare sunt cheia spre o siluetă perfectă? Ei bine, nu în toate cazurile.Multe dintre vedetele invidiate pentru corpul lor susţin că nu se abţin de la mâncare şi nici nu petrec mult timp în sala de gimnastică.Iată cine sunt norocoasele!

Foto: Hepta

Blake Lively

"Ador prăjiturile şi nu fac sport," se destăinuia actriţa în vârstă de 26 de ani într-un interviu pentru US Weekly. Vedeta susţine că nu are secrete sau sfaturi pentru tinerele care vor să aibă corpul ei. "Însă, dacă ma veţi întreba peste 10 ani, probabil voi regreta acest răspuns... Nici măcar nu consum multă apă," a adăugat Blake.

Megan Fox

Mămică a doi copii, Megan Fox reuşeşte să-şi păstreze silueta perfectă. Cum? "Nu mi-am impus o dietă. Sunt tânără. Mă pregătesc să împlinesc 28 de ani. Probabil după această vârstă se vor schimba mai multe lucruri în viaţa mea. Însă pentru moment se poate şi fără dietă şi sport," explică actriţa.

Kristen Stewart

Nici simpatica actriţă de 23 de ani nu depune efort pentru silueta ei. "Sunt slabă natural. Aşa suntem toţi în familia mea, astfel că nu trebuie să fac exerciţii sau să urmez o dietă," povestea Kristen pentru Interview Magazine.

Angelina Jolie

Este considerată drept cea mai frumoasă femeie de la Hollywood, iar trupul ei este perfect în ochii a milioane de bărbaţi. Cu toate acestea, actriţa în vârstă de 38 de ani susţine că nu depune eforturi mari pentru a-şi păstra silueta. "Nu merg la sală şi nici nu urmez diete. Am fost întotdeauna mai slabă şi îmi place să alerg şi să fac mişcare, astfel că rolurile de acţiune nu îmi pun probleme," declara vedeta într-un interviu.

Krysten Ritter

Rugată să ofere câteva sfaturi pentru femeile care vor să slăbească, actriţa de 32 de ani a răspuns: "Nu sunt persoana potrivită să răspundă unei astfel de întrebări. Nu urmez un program de antrenament şi nu ştiu tipsuri," declara Krysten pentru Celebuzz.