Hollywood: 5 vedete obsedate de dietă

Nu există vedetă care să nu fi apelat măcar o dată la o dietă strictă pentru a-şi modela silueta. Din păcate, un număr mare dintre celebrităţi devin şi dependente de acestea. Din dorinţa de a fi slabe şi tinere pentru eternitate, starurile de la Hollywood fac execese de diete drastice, fitness şi operaţii estetice.

Victoria Beckham

Fosta componentă a trupei Spice Girls cunoaşte toate secretele unei siluete perfecte. Mamă a patru copii, Victoria are corpul unei adolescente. Însă în spatele acestei reuşite stau nenumărate sacrificii şi multă muncă. Ultima sarcină i-a adus vedetei 10 kilograme în plus. Acum, la aproape o lună după ce a născut-o pe Harper Seven, soţia fotbalistului David Beckham, este determinată să facă orice pentru a reveni la forma iniţială. Proaspăta mămică a decis ca prima ei apariţie în public după naştere să fie la Săptămâna Modei de la New York, eveniment care începe pe 8 septembrie.

Deşi nu sunt puţine dietele încercate de Victoria, de data asta vedeta a apelat la ceva nou - "Dieta celor cinci mâini". Regimul strict presupune să mănânci doar cinci porţii de mâncare pe zi, niciuna dintre ele mai mare decât cantitatea care îţi încape într-o mână. De asemenea, Victoria a renunţat la dulciuri, sucuri, pâine şi alte alimente care au un conţinut caloric ridicat. Aşteptăm rezultatele...

Elizabeth Hurley


La 45 de ani, actriţa britanică reuşeşte să aducă invidie în ochii şi celor mai tinere colege de la Hollywood şi asta pentru forma fizică extraordinară. Pentru această reuşită, vedeta nu se abate de la regulile unei dietei stricte. Regimul pe care îl urmează Liz în prezent îi interzice consumul de fructe şi legume crude după ora 16.00 cât şi grăsimile şi lactatele în cantităţi mari.

Katie Price


Modelul face parte dintre "obsedatele" de dietele de slăbit, după cum ea însăşi declara. Nu demult, Jordan a reuşit performanţa de scăpa de nici mai mult nici mai puţin de 50 de kilograme şi, susţine ea, că mai are kilograme de care vrea să se descotorosească. Deşi este într-o permanentă căutare a dietei minune, Jordan susţine că toate regimurile pe care le urmează au ca regulă de bază aportul crescut de fructe şi legume, dar şi o cantitate impresionantă de apă plată.

Madonna


Alături de Victoria Beckham, Madonna poate fi încununată drept una dintre reginele dietelor de slăbit. Şi nu degeaba. Trecută de vârsta de 50 de ani, cântăreaţa arată mai bine decât multe dintre vedete care au mai puţin din jumătatea ei de vârstă. Din dorinţa de a ţine bătrâneţea la distanţă, Madonna a devenit dependentă de diete stricte, ore de yoga, karate, înot, Pilates şi lista continuă. Însă excesele i-au adus vedetei muşchi nu prea feminini.

LeAnn Rimes


Nu demult, LeAnn reprezenta imaginea unei femei sănătoase, cu forme apetisante. Acum însă vedeta este transformată complet. Zvonurile spun că LeAnn a apelat la diete drastice pentru a arăta perfect în ziua nunţii cu Eddie Cibrian, care a avut loc în urmă cu câteva luni. Rezultatele pe care le-au avut dietele drastice şi exerciţiile fizice în exces au creat zvonuri potrivit cărora vedeta are probleme de sănătate, lucru infirmat de LeAnn.