Hollywood: 5 vedete numai piele şi os care îşi îngrijorează fanii

Stresul, problemele de sănătate pot lăsa urme vizibile pe corpul nostru şi pot duce la pierderi mari în greutate.Iată câteva dintre vedetele care au ajuns numai piele şi os şi care îşi îngrijorează fanii.

Colin Firth

Ascensiunea la Hollywood pare că i-a afectat grav silueta actorului în vârstă de 53 de ani. Prezent la premiera celui mai recent film al său, "Devil's Knot", starul şi-a şocat fanii cu noua sa înfăţişare. Palid, obosit şi foarte slab, Colin Firth a stârnit îngrijorarea celor aflaţi la eveniment. Se zvoneşte însă că transformările prin care trece marele actor ţin de pregătirile pentru un nou rol.

Catherine Zeta-Jones

Divorţul de cel care i-a fost alături mai bine de 13 de ani pare s-o fi afectat extrem de mult pe frumoasa actriţă. Zilele trecute, Catherine Zeta-Jones a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba pe străzile oraşului Greenwich din Connecticut, cu o ţigară în mână. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri şi cu o bluză din voal tot neagră, actriţa pare o umbră a femeii frumoase şi voluptoase de altădată.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003. Cei doi actori nu au mai fost văzuți împreună din 22 aprilie, când au pășit pe covorul roșu la a 40-a ediție a Premiilor Chaplin, organizată în New York. 

Angelina Jolie

Dubla mastectomie pe care a suferit-o în urmă cu câteva luni a lăsat urme pe silueta actriţei. Vedeta în vârstă de 38 de ani a pierdut formele voluptoase care i-au adus renumele de cea mai sexy femeie din lume.

Angelina a luat hotărârea să facă o dublă mastectomie după ce testele au arătat că este purtătoare a genei BRCA1, care determină apariţia cancerului, iar riscul de a dezvolta această afecţiune era foarte ridicat, de 87%. Cum mama ei, Marcheline Bertrand, a murit la 56 de ani din cauza cancerului, vedeta a înţeles că pericolul era real şi a apelat extirparea ambilor sâni.

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes pare că se micşorează pe zi ce trece. Cântăreaţa, despre care gurile rele spun ca este anorexică, a slăbit foarte mult în ultimii ani. Se zvoneşte chiar că din acest motiv vedeta întâmpină probleme în a rămâne însărcinată cu soţul său, Eddie Cibrian.

Macaulay Culkin

Cele mai recente fotografii cu Macaulay Culkin, băiatul simpatic care ne-a cucerit în filmul "Singur acasă", au produs un alt şoc. Actorul arată tot mai rău, palid şi foarte slab.

După succesul răsunător din comedia "Singur acasă", Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood", a început să aibă o gramadă de probleme: proces cu proprii părinţi, moartea surorii sale Dakota într-un accident de maşină, moartea surorii vitrege în urma unei supradoze de medicamente şi despărţirea de iubirea vieţii sale, Mila Kunis. Toate aceste probleme par să-l fi adus pe Macaulay Culkin pe marginea prăpastiei.