Hollywood: 5 vedete ghinioniste în dragoste

Au frumuseţe, bani şi cariere de succes. Cu toate că sunt iubite şi dorite de milioane de oameni, sunt vedete care tânjesc după dragostea unui singur om şi care, pe plan sentimental, nu sunt tocmai fericite. Divorţurile şi despărţirile scandaloase le-au adus frustrări peste care cu greu reuşesc să treacă. Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Christina Aguilera sunt doar câteva dintre divele care se declară neîmplinite din punct de vedere sentimental.

Jennifer Aniston


Unul dintre divorţurile care au făcut vâlvă la Hollywood este cel dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Deşi divorţul se zvoneşte că a fost provocat de aventura actorului cu Angelina Jolie, Jen a declarat că problemele din mariajul lor au apărut din cauza nesiguranţei şi instabilităţii sale, cauzate de divorţul părinţilor ei.

După eşecul din căsnicia cu Brad, timp de peste 5 ani, Jennifer nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii cunoscute de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. În prezent, actriţa pare a-şi fi găsit liniştea alături de actorul Justin Theroux. După atâtea relaţii eşuate Aniston susţine că nu şi-a pierdut speranţa în iubire, ci dimpotrivă, caută să înveţe din greşeli.

Britney Spears


Este poate cel mai bun exemplu că relaţiile eşuate pot distruge o persoană. Fosta fată cuminte a Hollywood-ului este una dintre cele mai mari ghinioniste când vine vorba de dragoste. La începutul lui 2004, la 23 de ani, după o noapte de beţie, Britney s-a căsătorit pe neaşteptate cu un prieten din copilărie, la Las Vegas. Mariajul a fost anulat după 50 de ore. În septembrie 2004, vedeta s-a căsătorit cu Kevin Federline, unul dintre dansatorii săi, însă dragostea a durat numai doi ani.

După divorţ, Britney a fost internată într-un centru de reabilitare, s-a ras în cap într-o frizerie din California, a fost fotografiată de nenumărate ori beată şi purtând haine murdare. Acum vedeta pare a-şi fi regăsit echilibrul.

Jennifer Lopez


A fost desemnată drept cea mai frumoasă femeie în lume de către revista People şi la vârsta de 41 de ani, Jennifer reuşeşte să dea clasă multor femei, prin simplitate şi eleganţă. Deşi mamă a doi gemeni şi cu un program foarte încărcat, vedeta reuşeşte să arate mai bine decât multe dintre colegele mult mai tinere decât artista. Aceste calităţi i-au adus de-a lungul anilor admiraţia unui număr mare de bărbaţi celebri şi nu numai.

 Ojani Noa, Puff Daddy, Chris Judd, Ben Affleck şi Marc Anthony sunt bărbaţii importanţi din viaţa frumoasei Jennifer, de când aceasta a cunoscut celebritatea. Niciunul însă nu a reuşit să rămână alături de vedetă prea mult timp. Frumoasa cântăreaţă a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, cu două divorţuri până în prezent şi unul în desfăşurare.

Sandra Bullock


Căsnicia dintre actriţă şi Jesse James a fost distrusă de înfidelităţile soţului. La doar câteva zile după ce actriţa a câştigat premiul Oscar, modelul Michelle Mcgee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu Jesse James, în timp ce el era căsătorit. Au urmat alte declaraţii a două femei care au avut aventuri cu James. Deşi era în proces de adopţie, actriţa nu a stat pe gânduri, a depus actele de divorţ, iar în prezent îşi creşte singură băieţelul.

Christina Aguilera


Cinci ani de căsnicie alături de Jordan Bratman a încheiat Christina pe 12 octombrie 2010, la vârsta de nici 30 de ani. Deşi surse ale site-ului TMZ.com susţineau că cea vinovată de divort este artista, despre care se zvoneşte că nu a fost fidelă în căsnicie, tot ea pare a fi cea mai afectată de acest divorţ.

Prietenii vedetei susţin că aceasta suferă cumplit după despărţire şi că divorţul este motivul pentru care artista se comportă ciudat. Kilogramele în plus care i-au afectat silueta cât şi problemele pe care le întâmpină în carieră arată impactul puternic pe care l-a avut divorţul asupra vieţii artistei.