Hollywood: 5 vedete distruse de divorţ

Se spune că ce nu te omoară te face mai puternic. Aceste vorbe sunt valabile şi în cazul unui divorţ care, deşi dureros pentru ambele părţi, întotdeauna unul dintre parteneri rămâne cu o suferinţă mai mare. Christina Aguilera, Jennifer Aniston sunt doar câteva dintre vedetele care nici până în prezent nu au reuşit să depăşească trauma despărţirii de persoana iubită.

Christina Aguilera: divorţ şi kilograme în plus

Cinci ani de căsnicie alături de Jordan Bratman a încheiat Christina pe 12 octombrie 2010, la vârsta de nici 30 de ani. Deşi surse ale site-ului TMZ.com susţineau că cea vinovată de divort este artista, despre care se zvoneşte că nu a fost fidelă în căsnicie, tot ea pare a fi cea mai afectată de acest divorţ.

Prietenii vedetei susţin că aceasta suferă cumplit după despărţire şi că divorţul este motivul pentru care artista se comportă ciudat. Kilogramele în plus care i-au afectat silueta cât şi problemele pe care le întâmpină în carieră arată impactul puternic pe care l-a avut divorţul asupra vieţii artistei. "Nu e sinceră cu ea însăşi. Spune mereu că este o femeie puternică şi că este bine, dar nu recunoaşte că este foarte greu să treci de un divorţ. Crede că a revenit la viaţa de altădată, dar adevărul este că are nevoie de mai mult timp pentru a-şi reveni" declara un apropiat al vedetei pentru revista People.

Aguilera declara la un moment dat despre soţul ei: "Incep să plâng când mă gândesc la toate lucrurile bune pe care le-a adus în viaţa mea. Împreună suntem mai puternici, mai înţelepţi... ".

Britney Spears şi-a pierdut minţile


La începutul lui 2004, la 23 de ani, după o noapte de beţie, Britney Spears s-a căsătorit pe neaşteptate cu un prieten din copilărie, la Las Vegas. Mariajul a fost anulat după 50 de ore. În septembrie 2004, Spears l-a întâlnit pe dansatorul Kevin Federline într-o discotecă şi s-au căsătorit trei luni mai târziu. În 2006 Britney a cerut divorţul de Federline, la mai puţin de două luni de la naşterea celui de-al doilea copil al lor. Aceste experienţe i-au afectat serios sănătatea mintală, fapt dovedit de evenimente desfăşurate după divorţ.

După despărţirea de Federline, cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a fost implicată într-o serie de accidente rutiere. De asemenea, vedeta a pierdut custodia copiilor săi.

Jennifer Aniston nu-şi mai găseşte perechea

 

Deşi a trecut ceva timp de când a divorţat de unul dintre cei mai sexy bărbaţi ai planetei, Jennifer nu a reuşit nici până în prezent să treacă peste momentul despărţirii. Acest fapt este demonstrat de relaţiile eşuate ale vedetei. Angelina Jolie şi Brad Pitt formează un cuplu încă din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare la "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după cinci ani de căsătorie.

Eva Longoria nu se mai opreşte din plâns


Tony şi Eva s-au căsătorit în iulie 2007, după 4 ani de relaţie, iar în luna noiembrie 2010 şi-au anunţat divorţul. Pe pagina ei de Twitter, Eva posta la momentul despărţitii: "Este foarte trist că după 7 ani de relaţie, Tony şi cu mine am hotărât să divorţăm. Ne iubim foarte mult şi ne rugăm pentru fericirea fiecăruia dintre noi". Potrivit amicului ei, actorul Mario Lopez, Longoria a găsit un mesaj de la o altă femeie pe telefonul lui Parker: "Este devastată, dar este o femeie puternică şi va rezista. Am încredere în ea". Se pare că "ispita" este chiar o prietenă de familie, iar aventura lui Parker durează de mai bine de un an.

Jesse James, relaţii eşuate


După ce Jesse James a recunoscut că a înşelat-o, Sandra a luat decizia să divorţeze şi asta pentru că relaţia a devenit "insuportabilă din cauza neînţelegerilor şi conflictelor", declara actriţa. Din cauza aventurii soţului cu artista de tatuaje Kate Von D, cei doi au pus capăt unei căsnicii de aproape cinci ani. Acum Sandra îl creşte singură pe Louis Bardo, baieţelul ei adoptiv de 5 luni şi jumătate. Cuplul care se formase în urma divorţului de Sandra Bullock, Kate Von D şi Jesse James, s-a destrămat recent din acelaşi motiv: o altă femeie.