Hollywood: 5 vedete cu dependenţe ciudate. Află-le slăbiciunile!

Eşti dependentă de ciocolată sau fast-food? Ei bine, nu eşti singura care are slăbiciuni. Vedetele chiar au pasiuni mai ciudate. Iată câteva dintre celebrităţile cu dependenţe cel puţin stranii.

Salma Hayek

Actriţa a avut nevoie de ajutor specializat pentru a renunţa la... alăptatul copilului. "Nu-i nicio diferenţa dintre mine şi un alcoolic. Întotdeauna zic că o mai fac doar o săptămână, o lună şi când văd cât de bine mă simt, realizez că nu mă pot opri," povesteşte actriţa.

Avril Lavigne

Cântăreaţa nu este deloc ruşinată de slăbiciunea sa. "Sunt dependentă de tuşul de ochi negru. Este obsesia mea de ani de zile," se confesează Avril.

Ozzy Ozbourne

Vedetele au slăbiciuni la care nimeni nu s-ar aştepta. De exemplu, cine ar fi crezut că rockerul Ozzy Osbourne este dependent de... cereale pentru copii? Este adevărat. Vedeta declară că nu poate începe ziua fără un bol mare plin cu aceste minuni dulci.

Nicole Kidman

Deşi are o siluetă perfectă, actriţa susţine că cea mai mare slăbiciune a sa sunt prăjiturile. "Nu mănânc prăjituri în fiecare seară, dar de trei-patru ori pe săptămână, pic în ispită. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar nu mă pot abţine de prăjituri şi ciocolată," recunoaşte vedeta.

Ben Affleck

Actorul are o problemă cu jocurile de cărţi şi mai exact cu pokerul. Însă este o dependenţă care de multe ori se dovedeşte bănoasă. În 2004, actorul a câştigat aproape o jumătate de milion de dolari din poker. Ben Affleck petrece patru nopţi pe săptămână jucând poker online şi cheltuie mii de dolari pe seară. O dependenţă scumpă, nu?