Hollywood: 5 vedete cu comportament indecent în public. Vezi cine sunt obraznicele!

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să regreţi un gest necugetat pe care l-ai făcut în public? Stai liniştită, pentru că se întâmplă şi la case mai mari. Chiar şi vedetele fac gafe atunci când ies în public fie din dorinţa de a stârni vâlvă, fie pur şi simplu din neatenţie. Iată-le pe cele mai obraznice dintre celebrităţi!

Adele

Anul trecut, la Brit Awards, Adele s-a numărat printre marile câştigătoare. În timp ce ţinea discursul de mulţumire pentru premiul de Cel Mai Bun Album al Anului, cântăreaţa a fost întreruptă. Nervoasă, Adele a arătat degetul mijlociu în semn de protest.

Vedeta s-a scuzat la încheierea serii că gestul a fost adresat organizatorilor şi nicidecum fanilor săi. "Am arătat degetul mijlociu organizatorilor, şi nu fanilor mei. Îmi cer iertare dacă am jignit pe cineva, dar organizatorii m-au jignit", a explicat Adele. Fanii cântăreţei şi-au arătat susţinerea pe Twitter, spunând că înţeleg motivul enervării lui Adele.

Kristen Stewart

Şi Kristen Stewart a demonstrat că nu este deloc fată cuminte, imagine pe care o promovase cu ajutorul "Twilight". După vestea că şi-a înşelat partenerul cu regizorul Rupert Sanders, actriţa continuă să-şi şocheze fanii. Aflată la premiera filmului "Snow White and the Huntsman", la Londra, vedeta s-a aşezat în genunchi lângă colegii ei, Chris Hemsworth şi Charlize Theron, scoţând limba şi arătând degetul mijlociu.

Rihanna

Rihanna este cu siguranţă "a good girl gone bad". Cântăreaţa şi-a câştigat un număr mare de fani nu doar cu ajutorul talentului, ci şi cu atitudinea de fată rebelă. Astfel că, în momentele când Riri mai scapă câte un gest necugetat, i se iartă, chiar şi atunci când arată degetul mijlociu fanilor.

Una Healy

Cântăreaţa Una Healy din trupta The Saturdays a arătat o pernă de culoare neagră pe care scria mare "F**k You" paparazzilor, în timp ce se afla la cumpărături în Kitson.

Lady Gaga

Cântăreaţa reuşeşte să şocheze cu fiecare apariţie în public. Atunci când nu îmbracă ţinute ciudate, surprinde prin comportament indecent.