Hollywood: 5 vedete care vor deveni mame în 2014. Cine sunt frumoasele mămici?

2013 s-a dovedit a fi unul extrem de fertil, numeroase vedete anunţând cu surle şi trâmbiţe că sunt însărcinate. Anul viitor, multe femei celebre vor cunoaşte bucuria de a deveni mame. Iată cine va schimba scutece în 2014!

Drew Barrymore

Actriţa americană şi soţul ei, consultant în artă Will Kopelman, au anunţat la începutul acestei luni că aşteaptă cel de-al doilea copil. Vedeta în vârstă de 38 de ani este deja mama unei fetiţe pe nume Olive, în vârstă de 13 luni. Drew Barrymore s-a căsătorit cu Kopelman în iunie 2012, la reşedinţa sa din Montecito.

Olivia Wilde

Actriţa în vârstă de 29 de ani este însărcinată cu primul ei copil, pe care urmează să-l aducă pe lume anul viitor. Vedeta este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" şi distribuit recent în pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers". Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live" şi s-au logodit în ianuarie anul acesta.

La începutul acestui an, Olivia Wilde a declarat pentru revista Marie Claire că ar fi încântată să formeze o familie cu Jason Sudeikis: "Este grozav cu copiii". "(...) sunt deschisă cu privire la numărul lor, dar trei copii sună ca o mică petrecere", a spus Olivia Wilde.

Gwen Stefani

Cântăreaţa americană este însărcinată pentru a treia oară de la mariajul din anul 2002 cu muzicianul Gavin Rossdale. În vârstă de 43 de ani, Gwen mai are doi copii, unul de 5 şi altul de 7 ani.

Emily Blunt

Actorii Emily Blunt şi John Krasinski vor deveni părinţi pentru prima dată, în 2014. Cei doi sunt căsătoriţi de patru ani.

Megan Fox

Megan Fox şi Brian Austin Green vor deveni părinţi pentru a doua oară. Anunţul a venit la aproape un an după ce actriţa a adus pe lume un băieţel pe nume Noah. Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.