Hollywood: 5 vedete care se plâng că nu au prieteni

Cine s-ar fi aşteptat ca tocmai vedetele să se plângă de faptul că sunt singure şi nu au prieteni? Ei bine, în ciuda celebrităţii de care se bucură, programul încărcat şi lipsa timpului liber a lăsat multe staruri fără un grup numeros de prieteni. Angelina Jolie, Lady Gaga, Megan Fox sunt doar câteva dintre singuraticele de la Hollywood.

Angelina Jolie

Deşi are o familie numeroasă şi frumoasă, Angelina se plânge că la capitolul prieteni stă prost. Motivul? Se pare că vedeta nu este foarte sociabilă. Într-un interviu pentru revista Marie Claire, Angelina a declarat: "Am doar câteva prietene. Nu sunt prea sociabilă. Nu am activităţi în comun cu ele şi sunt foarte legată de timpul petrecut acasă".

Lady Gaga

Până şi excentrica Lady Gaga susţine că are un grup foarte restrâns de prieteni, însă nu se declară nemulţumită din acest punct de vedere. În plus, în ciuda succesului de care se bucură, artista are foarte puţini prieteni faimoşi. "Am puţini prieteni faimoşi. Mi-ar plăcea ca situaţia să nu se schimbe, pentru că majoritatea oamenilor de la Hollywood sunt falşi", declara cântăreaţa.

Megan Fox

Lipsa prietenilor este preţul pe care a fost nevoită să-l plătească în drumul spre celebritate, crede Megan. "Sunt unul dintre cei mai singuratici oameni. Însă a meritat. Dacă nu luam această decizie, cariera mea ar fi avut de suferit," declara actriţa.

Madonna

Artista este o persoană care munceşte foarte mult, astfel că timpul liber necesar pentru a socializa îi lipseşte. Rezultatul? Diva este înconjurată de foarte puţini prieteni. "Este frustrant să nu poţi face tot ce îţi propui. Cred că am timp pentru tot, fac planuri şi apoi mă trezesc că s-a făcut târziu şi n-am reuşit să le citesc copiilor o poveste înainte de culcare. Pentru carieră, mi-am sacrificat viaţa socială. Dacă vreau să-mi fac meseria bine, să stau cu familia, nu imi mai rămâne timp şi pentru prieteni," povesteşte artista.

P.Diddy

Sean Combs adoră să petreacă timp pe Twitter şi asta pentru îi dă ocazia să ţină legătura cu fanii. Pentru prieteni adevăraţi, artistul declară însă că nu are timp.