Hollywood: 5 vedete care investesc milioane de dolari în haine, genţi şi pantofi

Dacă te-ai îmbogăţi peste noapte, ce investiţii ai face? Case, maşini, terenuri sau artă? Ei bine, probabil nu te-ai gândi să investeşti în genţi sau pantofi, aşa cum fac vedetele. Celebrităţile de la Hollywood dau milioane de dolari haine, genţi şi pantofi. Iată câteva dintre celebrităţile care trăiesc visul oricărei femei: deţin colecţii de lux de milioane de dolari de haine şi accesorii.

Victoria Beckham are genţi de peste 2 milioane de dolari

Este cunoscută drept o fashionistă, iar apariţiile sale publice sunt întotdeauna impecabile. Pentru pasiunea sa, fosta Spice Girl, cheltuie milioane. Una dintre colecţiile de care este mândră vedeta este cea de genţi de lux, evaluată la peste două milioane de dolari. Victoria are peste 100 de poşete, iar brandul care predomină în garderoba sa este Hermes Birkin. Cea mai ieftină geantă achiziţionată de vedetă costă aproximativ 6.000 de dolari, iar cea mai scumpă ajunge la 125.000 de dolari.

Suri Cruise, garderobă de 1 milion de dolari

Deşi nu pare, Katie Holmes este o "shopaholică" înrăită. Însă sumele fabuloase pe care le cheltuie nu sunt pentru ea, ci pentru micul ei odor, Suri. De când a devenit mamă, fosta soţia a lui Tom Cruise cheltuie sume exorbitante pe hainele, încălţămintea şi accesoriile pentru fiica sa. Katie îşi răsfaţă fiica cu articole vestimentare de la Dior şi alte firme de lux. Astfel că Suri are o garderobă care stârneşte invidia multor femei de aproximativ 1 milion de dolari. Printre articolele aflate în garderoba lui Suri se află o geantă Hermes, în valoare de 12 mii de dolari, un trenci Dolce & Gabbana, 1500 de dolari, şi o geantă, Ferragamo, care a costat 600 de dolari. Colecţia sa de încălţăminte este estimată la aproape un milion de dolari, incluzând creaţii ale designerilor Marc Jacobs şi Christian Louboutin.

Celine Dion are 3.000 de perechi de pantofi

Cântăreaţa se declară obsedată de pantofi şi cine o poate contrazice când are aproape 3.000 de astfel de accesorii? "Hobby-urile mele sunt cumpărăturile şi golful. Am un număr impresionant de pantofi şi nu mă pot opri din cumpărat", declara nu demult vedeta. "Unii iau droguri, iar eu cumpăr încălţăminte".

Khloe Kardashian colecţionează pantofi

Sora mai mică a lui Kim se poate lăuda cu o garderobă demnă de invidiat de orice împătimită a modei. Pe lângă haine şi accesorii semnate de cei mai mari designeri, Khloe deţine o impresionantă colecţie de pantofi care au costat-o aproximativ un milion de dolari.

Sarah Jessica Parker, pasionată de pantofii Manolo Blahnik

Ca şi personajul care a făcut-o celebră în "Totul despre sex" vedeta are şi ea o mare slăbiciune pentru pantofi. Actriţa are câteva sute de perechi de pantofi de lux, iar colecţia este în plină creştere. Este pasionată de pantofii Manolo Blahnik şi nu ratează ocazia să achiziţioneze cele mai proaspete creaţii.