Hollywood: 5 vedete care critică fenomenul Kardashian. Află de ce!

Daniel Craig nu este de acord cu metodele prin care cea mai faimoasă familie din showbiz a devenit milionară. Nu este singurul star care are această părere!

Aşa cum noi o avem pe Bianca Drăguşanu, americanii o au pe Kim Kardashian care, deşi e criticată pentru alegerile vestimentare şi relaţiile amoroase, rămâne una dintre cele mai mediatizate femei din lume. Deranjate de acest fapt, multe dintre starurile de la Hollywood nu s-au putut abţine să critice cea mai faimoasă familie din showbiz şi metodele prin care a devenit celebră.

Reese Witherspoon

Actriţa în vârstă de 37 de ani nu este de acord cu metodele prin care Kim Kardashian a devenit faimoasă şi a ţinut să precizeze acest lucru la gala premiilor MTV Movie Awards din 2011. "Se poate ajunge celebru la Hollywood şi fără să joci într-un reality show. Pe vremea când debutam eu în actorie, dacă apăreai într-un filmuleţ cu scene de sex nu mai ieşeai de sub pat de ruşine şi dacă te pozai dezbrăcată cu telefonul, îţi ascundeai faţa," a declarat Reese.

Daniel Craig

Într-un interviu pentru revista GQ, starul a comentat şi el drumul spre celebritate al familiei Kardashian. "Fetele Kardashian valorează milioane. La început cred că erau ok, însă uită-te acum la ele. Le vezi şi te gândeşti că tot ce trebuie să faci este să te comporţi ca un idiot la televizor şi vei câştiga milioane. Încerc să nu judec, ci doar să arăt ceea ce este deja evident," a spus actorul.

Mariah Carey

La aflarea veştii că bruneta Kim Kardashian divorţează de baschetbalistul Kris Humphries la numai 72 de zile de la nuntă, cântăreaţa a explicat că mariajul său cu Nick Cannon nu va fi afectat niciodată de astfel de probleme. "Eu sunt o persoană reală şi nu sunt dispusă să-mi pun o mască pentru Hollywood. Ne certăm ca orice cuplu normal. Acestea sunt motivele pentru care nu am divorţat după doar câteva luni," a explicat vedeta.

Lisa Rinna

Şi actriţa în vârstă de 50 de ani a fost surprinsă când a aflat de divorţul dintre Kim şi Kris Humphries. "Cred că am învăţat cu toţi o lecţie importantă. Viaţa personală trebuie ţinută departe de presă şi niciodată nu ar trebui să-ţi dai nunta în direct la tv. Este trist," scria vedeta pe pagina de Twitter.

Michael Buble

Aflat pe o scenă din New Yor în timpul unui concert din 2011, cântăreţul a făcut o glumă: "Vă rog să o primiţi cu aplauze pe Kim Kardashian pe scenă". La câteva minute, starul a completat: "Glumeam cu voi. O astfel de femeie nu are ce căuta pe scenă cu mine."