Hollywood: 5 vedete care au slăbit drastic şi secretele lor. Descoperă-le!

Acolo unde este voinţă, este şi reuşită. O demonstrează starurile care odată ce şi-au propus să slăbească, au şi reuşit într-un timp record. Iată 5 dintre câştigătorii în lupta cu kilogramele. 

Kelly Osbourne

Nu demult era cunoscută drept fiica grăsuţă a rockerului Ozzy Osbourne. Acum este o tânără foarte sexy, cu siluetă zveltă. Cum a reuşit să scape de peste 20 de kilograme? Cu multă voinţă. "Am făcut o schimbare în viaţa mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor. Fac câte o jumătate de oră de exerciţii cardio, fac şi antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly. Vedeta a dezvăluit şi ce mănâncă acum. Dimineaţa, preferă cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conţine o porţie de carne şi legume.

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timpde cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos.

Jennifer Hudson

După ce a devenit mamă în 2009, actriţa a decis că este momentul să scape de kilogramele în plus care au clasat-o printre reprezentatele curvy de la Hollywood. Vedeta a reuşit să dea jos nu mai puţin de 27 de kilograme cu ajutorul unui program personalizat celebru în State, Weight Watchers. "Mă simt mai puternică de când am învăţat să-mi controlez porţiile de mâncare şi să-mi aleg mâncarea care satisface nevoile organismului meu", declară Jennifer.

Seth Rogen

14 kilograme a pierdut actorul pentru filmările de la "The Green Hornet". Acest fapt nu numai că l-a ajutat pentru a intra în pielea personajului, dar şi în viaţa personală a avut doar de câştigat. Cum a reuşit? Cu ajutorul celebrului antrenor Harley Pasternak şi cu dieta 5 Factor, care presupune 5 mese pe zi.

Peter Jackson

Regizorul Peter Jackson, realizatorul trilogiei "Stăpânul inelelor", a slăbit mai mult de 30 de kilograme în numai zece luni. "Mă săturasem să fiu gras, aşa că mi-am schimbat alimentaţia. Nu mai consum hamburgeri, ci iaurturi şi musli. Se pare că funcţionează. Am renunţat complet la junk food", a declarat Peter. În plus, Jackson susţine că programul încărcat l-a ajutat să scape de kilograme.

John Goodman

Actorul John Goodman, cunoscut pentru numeroasele sale comedii, a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme, într-un timp foarte scurt. Actorul a declarat că pe lângă dieta riguroasă, a fost ajutat foarte mult de sport, 6 zile pe săptămână petrecându-le la sala de fitness.