Hollywood: 5 vedete care au înfiat deşi n-ar fi meritat

Cunoaştem cu toţii cât este de greu să adopţi un copil şi condiţiile stricte pe care trebuie să le îndeplineşti. Acest lucru însă nu pare a fi valabil şi în cazul vedetelor, unde celebritatea facilitează oarecum înfierea. Deşi nu reprezintă cei mai buni candidaţi pentru rolul de părinte, starurilor li se aprobă în cel mai scurt timp cererile de adopţie. Ştirile apărute în ultimele zile despre planurile regretatei cântăreţe Amy Winehouse de a înfia o fetiţă nu pot să nu provoace întrebări de genul: Era Amy capabilă sa fie mamă, având în vedere problemele cu care se confrunta? Ar fi fost Amy un bun model pentru o fetiţă de 10 ani?

Amy a întâlnit-o pe Dannika Augustine pe insula Santa Lucia, Caraibe, într-una dintre vacanţele petrecute de cântăreaţa britanică.
Prietenia care s-a legat între cele două şi condiţiile aspre de viaţă în care trăia fetiţa au determinat-o pe Amy să ia în calcul adopţia. "Amy era deja ca o mamă pentru mine. Îi ziceam deja mami, iar ea îmi spunea că sunt fetiţa ei. A avut grijă de mine şi ne distram de minune împreună", povestea Dannika, citată de "Sunday Mirror".

Bunica fetei, Marjorie Lambert, crede că Amy ar fi trăit şi acum dacă Dannika îi era aproape.
"Sunt convinsă că, dacă o avea pe Dannika alături, Amy ar fi fost încă în viaţă".

Angelina Jolie


Cea mai mediatizată mămică adoptivă este, fără îndoială, frumoasa Angelina Jolie. Aceasta a înfiat un băieţel cambogian, Maddox Chivan, apoi o fetiţă din Etiopia, Zahara Marley şi un băieţel vietnamez, Pax Thien. Însă şi Angelina este departe de a fi o mamă model. Pe lângă problemele legate de droguri cu care s-a confruntat în trecut actriţa, există şi zvonuri legate de probleme de sănătate mentală. Un fost bodyguard al Angelinei a declarat într-un interviu că vedeta are dublă personalitate şi că în faţa camerelor de luat vederi este o persoană decentă şi bună care se ocupă de acţiuni caritabile, iar în privat este complet nebună. "E egoistă şi îi place să deţină controlul în absolut tot ceea ce face. Nu face niciodată lucruri pentru că e bună la suflet, are mereu un interes. E nebună complet. Urla şi ţipa extrem de des, iar apoi pleca fără să mai spună nimic". De asemenea, acesta a mărturisit că Angelina se purta la fel de urât cu Brad şi copiii ei.

Madonna


Madonna este una dintre vedetele care au dorit să adopte şi au şi reuşit. Cu toate că celebritatea şi programul încărcat nu o transformă în mama ideală, vedeta are în prezent patru copii: doi copii adoptaţi din Malawi, David şi Mercy şi doi copii naturali, Lourdes şi Rocco. Gurile rele spun că adopţiile au fost făcute pentru publicitate.

Sandra Bullock


Copilul dorit de cuplul Sandra Bullock şi Jesse James s-a ales până la urmă doar cu o mămică. Asta pentru că Sandra a ales să divorţeze în momentul în care a descoperit infidelităţile soţului său. În ciuda divorţului şi al scandalului mediatic, actriţa a decis să meargă mai departe în procesul de adopţie şi, în prezent, face parte dintre mămicile care îşi cresc copilul singure.

Nicole Kidman


În timpul mariajului de 11 ani, Tom şi Nicole Kidman au adoptat doi copii: Bella, acum 18 ani, şi Connor, 16 ani. Cei doi actori s-au despărţit, iar acum au copii biologici - Tom o are pe Suri, iar Nicole pe Sunday şi Faith Margaret şi cei doi copii înfiaţi par a fi uitaţi. În presă apar doar fotografii ale vedetelor însoţite de copiii biologici. În prezent, cei doi copii locuiasc la Los Angeles împreună cu tatăl lor, Tom Cruise

Mia Farrow

Mia Farrow a avut o relaţie de 12 ani cu Woody Allen, care adoptase înainte de relaţia cu el o fetiţă numită Soon-Yi Farrow Previn. După ce s-a despărţit de Mia Farrow în 1992, Woody Allen a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi Farrow ca femeie, aceasta fiind cu 35 de ani mai tânără decât el. "Întâmplarea" nu îi transformă pe cei doi în părinţi perfecţi. Cu toate acestea, Mia a adoptat zece copii, din Coreea, Vietnam si India şi a născut patru copii.

De-a lungul timpului, mulţi oameni au spus că relaţia dintre Woody şi Soon-Yi este una între tată şi fiica vitregă, însă cei doi nu au ţinut cont de comentarii şi au continuat să se iubească. Allen şi Previn s-au căsătorit pe 24 decembrie în 1997. De atunci, cei doi au adoptat două fetiţe pe care le-au numit Bechet şi Manzie.