Hollywood: 5 vedete arogante. Kanye West se consideră "Michael Jordan al muzicii"

Modestia se regăseşte din ce în ce mai rar la celebrităţile de la Hollywood. Cele mai multe dintre ele sunt înfumurate şi au mereu un aer de superioritate, sfidând pe toată lumea.

Kanye West

Kanye West este pentru muzică ceea ce Michael Jordan a fost pentru basketball, sau cel puţin asa se descrie cântăreţul. "Locul meu în istorie este acela de voce a acestei generaţii. Voi fi cea mai puternică voce" a spus Kanye într-un interviu pentru USA Today. Nu este însă singura declaraţie a soţului lui Kim Kardashian în care şi-a dovedit aroganţa. "Mă consider un geniu. Nu mă pot descrie altfel în cuvinte. Ştiu că nu trebuie să vorbeşti astfel despre tine însuţi şi de multe ori spun lucrurile într-un mod greşit, dar intenţiile mele sunt bune întotdeauna," declara anul trecut la Jimmy Kimmel Live cel care îşi spune "Michael Jordan al muzicii" şi "Steve Jobs" al modei. Tot Kanye a spus într-un interviu: "Kanye şi vanitatea ar trebui să fie sinonime".

James Franco

Întrebat în urmă cu câteva luni în emisiunea lui David Letterman de ce postează pe reţelele de socializare selfie-uri indecente, starul a răspuns scurt: "Nu cer nimănui să se uite la ele. Este ceea ce doresc oamenii să vadă. Dacă nu vrei sa le vezi, nu-mi da follow pe Twitter sau Instagram."

Justin Bieber

Deşi are doar 20 de ani, Justin se numără printre cele mai nesuferite staruri, atât din cauza atitudinii, cât şi a declaraţiilor pe care le face. "Nu poţi spune că nu sunt talentat. Dacă n-ai observat, nu am fost modelat, ci descoperit," spunea cu mândrie cântăreţul la gala Billboard, 2013.

Mariah Carey

Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani este celebră pentru fiţele de divă şi pentru pretenţiile exagerate impuse personalului care o serveşte. Vedeta are angajaţi care îi ţin băuturile sau care îi ridica fusta pentru a nu atinge pământul. În timp ce filma pentru show-ul "American Idol", vedeta a declarat: "Eu nu am făcut şcoala de muzică. Am studiat la şcoala vieţii."

Reese Witherspoon

Arestarea actriţei care a avut loc anul trecut a scos la iveală o faţă a vedetei mai puţin cunoscută de fani. Reese a fost reţinută pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate. Deranjată de incident, actriţa a început un schimb de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: "Voi ştiţi cum mă cheamă?". Un agent de poliţie i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră". Actriţa în vârstă de 37 de ani a continuat: "Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională". Reacţiile vedetei au fost surprinse într-o înregistrare video.