Hollywood: 5 ţinute extravagante ale femeilor însărcinate. Inspiră-te!

Dacă în urmă cu câţiva ani, femeile gravide îmbrăcau haine extrem de largi şi făceau tot posibilul pentru a-şi ascunde formele, iată că timpurile s-au schimbat. Deşi sunt însărcinate şi silueta nu le mai permite orice când vine vorba de vestimentaţie, vedetele nu renunţă la rochiile sexy. Iată-le pe cele mai îndrăzneţe şi sexy graviduţe!

Sursă foto: Hepta

Kim Kardashian

Însărcinată în luna a şasea, vedeta nu renunţă în ruptul capului la tocuri sau rochii mulate. Vedeta în vârstă de 32 de ani are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început din aprilie 2012. Cuplul aşteaptă să devină părinţii unei fetiţe, urmând ca starleta americană să nască în iulie. Kim a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Fergie

Solista grupului The Black Eyed Peas rămâne o fashionistă, chiar dacă talia ei trădează faptul că în curând va deveni mamă. Vedeta a anunţat la începutul acestui an, prin intermediul unui mesaj postat luni pe Twitter, că este însărcinată, urmând să devină pentru prima dată mamă. Acesta va fi primul bebeluş al cuplului format din Fergie şi Josh Duhamel.

Jessica Simpson

După ce a devenit mamă în mai anul trecut, Jessica Simpson este din nou însărcinată. Pe parcursul celor două sarcini, vedeta nu a renunţat la ţinutele elegante.

Halle Berry

La 46 de ani, frumoasa Halle Berry este însărcinată pentru a doua oară. La premiera noului său film "The Call", la Buenos Aires, Halle Berry a făcut senzaţie într-o rochie mulată şi lungă, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă.

Kristen Bell

Actriţa a devenit mama unei fetiţe superbe la sfârşitul lunii martie care primeşte numele de Lincoln Bell Shepard. Pe timpul sarcinii, vedeta în vârstă de 32 de ani nu a renunţat la ţinutele elegante.