Hollywood: 5 secrete de familie ale vedetelor. Descoperă ce ascund!

Toţi avem secrete, detalii din trecut pe care preferăm să nu le discutăm. Vedetele nu fac excepţie. Deşi acum viaţa lor pare a fi perfectă, înainte de a cunoaşte celebritatea au trecut prin momente grele, care le-au marcat existenţa. Iată 5 dintre secretele de familie ale celor mai îndrăgite staruri de la Hollywood.

Tatăl lui Woody Harrelson a fost un ucigaş plătit

Simpaticul actor nu a avut o viaţă uşoară. În puţinele momentele în care a vorbit despre copilăria sa, Woody Harrelson a amintit şi de tatăl său, Charles Harrelson, cu care nu a avut o relaţie apropiată. Motivul? Meseria acestuia. La începutul anilor 1970, actorul a aflat că tatăl său lucra ca... ucigaş plătit, motiv pentru care acesta nu a stat prea mult timp alături de familie. Pentru crimele sale, Charles Harrelson a fost condamnat la închisoare pe viaţă, iar în anul 2008 a murit din cauza unei crize cardiace.

Mariah Carey are o soră prostituată

Nici frumoasa cântăreaţă nu a avut o copilărie frumoasă. Părinţii artistei au divorţat pe când Mariah avea doar trei ani. Despărţirea părinţilor a provocat şi despărţirea copiilor, Mariah şi fratele ei au rămas alături de mamă, în timp ce sora cea mare, Alison, a rămas în grija tatălui. Viaţa celor două surori a evoluat total diferit. În timp ce Mariah a ales o carieră muzicală, Alison s-a complăcut să ducă o viaţă de escortă de lux după care a ajuns prostituată de duzină. În prezent, Mariah Carey este o vedetă care trăieşte în lux, iar sora ei se luptă cu dependenţa de droguri şi este infectată cu HIV.

Miley Cyrus are un frate vitreg de aceeaşi vârstă

Ştiai că Miley Cyrus are un frate vitreg, care are aproximativ aceeaşi vârstă ca ea? Ei bine, tatăl cântăreţei, celebrul Billy Ray, a reuşit să lase însărcinate două femei cam în acelaşi timp. Fratele vedetei, Christopher Cody, a crescut în Carolina de Sud alături de mama sa, Kristen Luckey, şi nu ţine legătura cu Miley sau familia ei.

Leighton Meester s-a născut în închisoare

Actriţa celebră pentru rolul din serialul "Gossip Girl" a venit pe lume în condiţii triste. Vedeta s-a născut într-o închisoare din Texas şi asta pentru că mama ei a fost condamnată la zece ani pentru trafic de droguri. A fost crescută de bunica ei până la eliberarea mamei. A început să lucreze ca model încă din adolescență și a debutat în actorie într-un episod din serialul "Law & Order".

Teri Hatcher a fost violată de unchiul ei

Într-un interviu din 2006 pentru revista Vanity Fair, Teri a făcut o dezvăluire şocantă. La vârsta de 5 ani, vedeta a fost abuzată sexual de unchiul său, Richard Hayes Stone. Parinţii vedetei au declarat că nu ştiau de abuzuri.