Hollywood: 5 părinţi celebri care-şi ascund copiii de curiozitatea fanilor

Celebritatea poate distruge viaţa unui copil. De această părere sunt şi câteva vedete care fac tot posibilul să-şi ferească pruncii de aparatele de fotografiat ale paparazzilor.

Adele

Proaspătă mămică, Adele îşi apără copilul mai tare ca o tigroaică. Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani îşi ţine copilul departe de ochii presei, iar atunci când este nevoită să călătorească alături de el, îl ascunde foarte bine. Recent, Adele a fost surprinsă pe aeroportul LAX din Los Angeles alături de micuţ, însa l-a ascuns de paparazzi sub o păturică.

Adele a născut în octombrie anul trecut, acesta fiind primul copil al cântăreţei cu partenerul ei, Simon Konecki.

Beyonce

Beyonce şi Jay-Z sunt părinţi extrem de grijulii şi nu lasă să se apropie nimeni şi nimic de fetiţa lor. La fiecare apariţie în public, cei doi îşi ascund cu grijă odorul de ochii curioşilor. Beyonce şi Jay-Z fac parte dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Deşi au publicat imagini cu fetiţa lor, fără a cere în schimb bani pentru ele, aceştia nu sunt dispuşi să o lase fotografiată de paparazzi.

Beyonce este căsătorită din 2008 cu starul hip-hop Jay-Z. Cei doi au împreună o fetiţă,  Blue Ivy Carter.

Carla Bruni

Chiar înainte de a da naştere primului său copil cu Nicolas Sarkozy, Carla Bruni şi-a făcut planuri de cum îşi va proteja odrasla de paparazzi. "Voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a proteja acest copil. Nu voi arăta poze şi nu-l voi expune niciodată", declara doamna Sarkozy în perioada sarcinii şi s-a ţinut de promisiune. Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy au devenit părinţi în octombrie 2011, când a venit pe lume fetiţa lor.

Megan Fox

O altă vedetă "zgârcită" care nu oferă imagini cu fiul ei este şi Megan Fox. Actriţa în vârstă de 26 de ani a devenit mama unui băietel la sfârşitul lunii septembrie 2012. Până în prezent, vedeta nu a făcut publice poze cu micuţul.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Selma Blair

Nici actriţa în vârstă de 40 de ani nu a permis paparazzilor să-i fotografieze copilul în primul an de viaţă. Vedeta a avut grijă ca de fiecare dată când iese la plimbare, să-şi ascundă băieţelul de aparatele de fotografiat.