Hollywood: 5 mirese celebre care nu s-au îmbrăcat în alb. Admiră-le!

Albul reprezintă puritatea şi virginitatea, motiv pentru care este purtat de mirese în ziua nunţii. Sunt însă femei care decid că albul nu le reprezintă şi optează pentru alte culori cu care să se îmbrace în ziua nunţii. Rozul pare a fi culoarea vedetă a acestu sezon, tot mai multe mirese celebre purtându-l.

Jessica Biel

Jessica Biel şi Justin Timberlake au fost extrem de zgârciţi cu detaliile legate de nunta care a avut loc weekendul trecut. Îndrăgostiţii au acceptat să realizeze un pictorial exclusiv pentru revista People, Jessica Biel pozând într-o superbă rochie de mireasă Giambattista Valli roz.

Actriţa a ales pentru ziua nunţii o rochie fără bretele, cu volane şi motive florale roz. Domnişoarele de onoare şi mamele mirilor au purtat rochii Haute Couture semnate de acelaşi designer italian.

Anne Hathaway

Anne Hathaway şi Adam Shulman s-au căsătorit la începutul lunii în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California şi la care au participat o sută de invitaţi. Nunta a fost una tradiţională evreiască.

Jessica Biel nu e singura care a ales rozul pentru rochia de mireasă. Anne Hathaway a purtat în ziua nunţii o rochie creată de designerul italian Valentino de culoare roz, în timp ce mirele a îmbrăcat un costum elegant negru. Cei doi sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011.

Reese Witherspoon

Culoarea preferată a personajul din "Blonda de la drept", Elle Woods, era roz, dar se pare că şi actriţa s-a îndrăgostit de această nuanţă şi la nuntă s-a îmbrăcat tot în roz. Pentru a doua sa căsătorie, actriţa a optat pentru o rochie semnată Monique Lhuilier. Reese Witherspoon s-a căsătorit cu Jim Toth pe 26 martie 2011 în Ojai, California.

Actriţa a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe, alături de care are şi doi copii. La prima sa nuntă, actriţa a purtat o rochie albă.

Gwen Stefani

Cântăreaţa s-a măritat în 2002 cu solistul trupei Bush, Gavin Rossdale. La nuntă, mireasa a purtat o rochie Christian Dior, creată de nimeni altul decât John Galliano.  Partea de sus a rochiei este albă, iar partea de jos este roz aprins.

Dita Von Teese

Controversatul solist Marilyn Manson şi Dita Von Teese s-au căsătorit în 2005, însă un an mai târziu cei doi au divorţat. La nuntă, regina burlescului, Dita Von Teese, a purtat o rochie violet de mireasă, realizata de Vivienne Westwood.