Hollywood: 5 mame care au făcut bani de pe urma copiilor

La Hollywood, copiii sunt cu adevărat comorile părinţilor. Pentru oamenii de rând, naşterea unui copil aduce o imensă bucurie, dar pentru marile vedete, pe lângă fericire, noul venit aduce şi sume mari de bani. Cum? Ştim cu toţii cât de căutate sunt pozele cu nou-născuţii celebrităţilor şi bătăliile care au loc între publicaţii pentru exclusivitate. Sunt vedete care au reuşit să obţină sume fabuloase din vânzarea acestor fotografi. Iată cinci dintre ele.

Angelina Jolie - 14 milioane de dolari

Cel mai celebru cuplu al Hollywood-ului, Brad Pitt şi Angelina Jolie, a vândut in 2008 revistelor People şi Hello! pentru fabuloasa sumă de 14 milioane de dolari primele fotografii cu gemenii lor, Vivienne Marcheline şi Knox Leon. De asemenea, revista People a cumpărat cu suma de 4,1 milioane de dolari pentru imagini cu Shiloh Nouvel, primul copil biologic al cuplului, în iunie 2006.

Jennifer Lopez - 6 milioane de dolari

Primele imagini cu singurii copii ai cuplului format din Jennifer Lopez şi Marc Anthony au fost publicate de revista People pe coperta din martie 2008. Se zvoneşte că fotografiile cu gemenii au fost cumpărate cu suma de şase milioane de dolari. Gemenii sunt primii copii ai cântăreţei. Mark Anthony mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Christina Aguilera - 2 milioane de dolari

Nici Christina Aguilera nu şi-a ţinut ascuns copilul. Frumoasa cântăreaţă a obţinut nici mai mult, nici mai puţin de două milioane de dolari pentru a face publice fotografiile cu primul său copil, Max, sumă oferită de revista People în anul 2008. De asemenea, Christina a urmat exemplul celor mai frumoase mămici de la Hollywood şi a pozat nud cu doar câteva săptămâni înainte de a naşte.

Jessica Alba - 1,5 milioane de dolari

Actriţa a vândut primele imagini cu fiica sa, Honor Marie, cu suma de 1,5 milioane de dolari revistei Ok! în 2008.

Nicole Richie - 1,5 milioane de dolari

Fiica cântăreţului Lionel Richie a devenit mamă de fetiţă, Harlow Winter Kate Madden, în aceeaşi zi cu Christina Aguilera. De asemenea, Nicole a obţinut un preţ bun la vânzarea fotografiilor: 1,5 milioane de dolari pentru a apărea pe coperta revistei People.