Hollywood: 5 femei celebre care au mai mult succes decât partenerii lor

Sunt frumoase, talentate, independende şi se bucură de un succes uriaş. Sunt femei celebre care se pot lăuda că s-au realizat profesional şi că nu au nevoie de bărbaţi pentru a se putea întreţine. Iată 5 dintre femeile puternice de la Hollywood care câştigă mai mulţi bani decât soţii sau iubiţii lor.

Jennifer Lopez şi Casper Smart

Ea se numără printre cel mai bine plătite cântăreţe, iar el este un dansator la început de carieră. Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de aproape 20 de ani, Jennifer Lopez şi Casper Smart formează un cuplu de peste un an.

La 43 de ani, Jennifer Lopez reuşeşte să rămână în topul celor mai sexy cântăreţe. Rotunjimile deosebite ale siluetei artistei care au ajutat-o să devină celebră sunt păstrate şi acum, J.Lo reuşind să îşi păstreze silueta fermă deşi nu demult a devenit mamă de gemeni.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Gavin Rossdale şi Gwen Stefani sunt căsătoriţi din anul 2002 şi au împreună doi copii, Kingston şi Zuma. Gwen face parte din celebra trupă No Doubt, dar se bucură de succes şi în cariera solo. Cântăreaţa a înregistrat primul său album solo în anul 2004, "Love. Angel. Music. Baby.", album care i-a adus succesul internaţional, cu vânzări de peste şapte milioane de exemplare. Pe lângă muzică, vedeta câştigă bani şi ca designer de modă şi ocazional actriţă.

Soţul artistei, Gavin Rossdale, este şi el pasionat de muzică, fiind vocalistul unei trupe mai puţin cunoscute, Bush.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Şi în cuplul format din Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, tot femeia deţine puterea. Se pare că Jessica aduce cei mai mulţi bani în casă, atât din actorie cât şi de pe urma liniei sale de parfumuri. Între timp, Matthew Broderick a decis să se orienteze  mai mult spre o carieră în teatru şi să apară mai puţin în seriale şi filme.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

După divorţul de 2005 de Brad Pitt, actriţa în vârstă de 44 de ani pare să-şi fi găsit liniştea alături de actorul Justin Theroux, cu care s-a şi logodit. Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2", însă la capitolul celebritate Jennifer conduce detaşat.

Julia Roberts şi Danny Moder

Nu sunt puţini bărbaţii celebri care au iubit-o pe frumuşica actriţă. Juliei însă i s-au aprins călcâiele după un simplu cameraman cu care este căsătorită din 2003. Vedeta l-a întâlnit pe Danny Moder pe platourile de filmare de la "The Mexican" în 2001, în timp ce el era căsătorit, iar ea avea o relaţie cu actorul Benjamin Bratt. În prezent, cuplul se poate lăuda cu 3 copii frumoşi.