Hollywood: 5 domnişoare de onoare celebre. Khloe Kardashian, la nunta surorii ei

Kim Kardashian, regina reality show-urilor şi rapperul Kanye West şi-au spus "da" sâmbătă, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc în Florenţa, Italia, eveniment care a devenit subiectul favorit din weekend. Alături de fericita mireasă, au stat cele patru surori: Kourtney, Khloe, Kylie şi Kendall, în calitate de domnisoare de onoare. Iată câteva dintre vedetele care au fost în centrul atenţiei ca domnisoare de onoare la nunţile apropiaţilor.

Khloe Kardashian

Mediatizatul cuplu format din Kim Kardashian şi Kanye West a organizat weekendul trecut o ceremonie fastuoasa la Florenţa, în Forte Belvedere, o construcţie romantică din secolul XVI. Mireasa, a purtat o rochie albă, din dantelă, creată de Givenchy, iar mirele a îmbrăcat un costum negru Givenchy. Domnişoarele de onoare au fost surorile lui Kim Kardashian, Kourtney, Khloe, Kendall şi Kylie, au defilat alături de miri în rochii albe.

Nunta anului. Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit. Relaţia lor în imagini!

Kim Kardashian și Kanye West, luna de miere în Irlanda

Cara Delevingne

Celebrul fotomodel britanic a ocupat postul de domnişoară de onoare la nunta surorii ei care a avut loc în această lună. Cara a stat alături de sora ei mai mare, Poppy Delevingne, în ziua în care a mers spre altar cu iubitul ei, James Cook.

Mila Kunis

Mila Kunis şi-a dus iubitul, actorul Ashton Kutcer, la nunta fratelui ei mai mic, în decembrie anul trecut. Rochia ivoire pe care actriţa a purtat-o şi buchetul de trandafiri albi au lăsat să se înţeleagă că Mila a fost mai mult decât sora ginerelui şi a fost şi domnişoară de onoare.

Lady Gaga

Şi controversata Lady Gaga a renunţat la ţinutele extravagante pentru o zi. Cântăreaţa a fost alături de prietena sa, Bo O'Connor, în ziua nunţii ei care a avut loc în iulie 2011.

Keira Knightley

Frumoasa actriţă în vârstă de 29 de ani a îmbrăcat şi ea rochia de domnişoară de onoare la nunta fratelui ei care a avut loc în aprilie 2011.