Hollywood: 5 cupluri care s-au grăbit să se logodească. Cine sunt îndrăgostiţii?

După trei luni de relaţie, Kaley Cuoco, frumuşica din serialul "The Big Bang Theory", a anunţat că şi-a găsit alesul în tenismenul Ryan Sweeting.

Când eşti îndrăgostit, crezi că nimic rău nu se poate întâmpla, iar persoana dragă este perfectă pentru tine. Aşa că, de ce să mai aştepţi? Te vezi petrecând restul vieţii alături de ea, iar logodna vine firesc...şi neaşteptat de repede.Nu de puţine ori se dovedeşte că graba strică treaba, iar logodna sau căsnicia nu durează mult.Iată 5 dintre cuplurile care s-au logodit la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Kaley Cuoco şi Ryan Sweeting

Frumuşica din serialul "The Big Bang Theory" a anunţat luna trecută că s-a logodit. Norocosul este tenismenul Ryan Sweeting, cu care are o relaţie de 3 luni. Vestea a fost confirmată şi de superbul inel de logodnă cu diamant pe care vedeta îl poartă cu mândrie. "Au trecut doar trei luni de când se cunosc, însă Kaley este sigură că Ryan e alesul. Chestiile astea se simt," declara o sursă apropiată actriţei pentru revista Us Weekly.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac

În septembrie anul acesta, frumoasa actriţă a fost surprinsă de fotografi cu un spectaculos inel de logodnă pe deget. Vedeta în vârstă de 28 de ani pare dispusă să acorde căsniciei o nouă şansă, având în vedere că Scarlett a mai fost căsătorită o dată, cu actorul Ryan Reynolds, între anii 2008–2011.

Actriţa americană s-a logodit cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, la aproximativ 10 luni de când s-au întâlnit.

Naya Rivera şi Big Sean

Actriţa Naya Rivera, cunoscută pentru rolul lui Santana Lopez în serialul musical "Glee", s-a logodit luna aceasta cu iubitul ei, rapper-ul Big Sean (Sean Michael Anderson), după şase luni de la începutul relaţiei. Vedeta l-a cunoscut pe rapper prin intermediul reţelei de socializare Twitter, începând o relaţie în aprilie, anul acesta.

Kim Kardashian şi Kris Humphries

După doar 3 luni de dragoste, Kim Kardashian şi Kris Humphries îşi anunţau logodna în mai 2011, căsătorindu-se trei luni mai târziu. Însă graba în cazul lor nu a fost de bun augur, cuplul divorţând după numai 72 de zile de la fastuoasa nuntă.

Khloe Kardashian şi Lamar Odom

Ca şi sora ei, Kim, Kloe este şi ea grăbită în dragoste. După doar o lună de relaţie, vedeta a acceptat să se logodească cu baschetbalistul Lamar Odom, pe 19 septembrie 2009, iar câteva zile mai târziu cei doi au făcut şi nunta.