Hollywood: 5 bombe sexy care n-au apelat la bisturiu

Într-o lume în care domneşte frumuseţea artificială, există şi femei care spun "Nu!" intervenţiilor de modelare a siluetei. Sunt vedete care promovează frumuseţea naturală şi sunt împotriva implanturilor cu silicon şi a anorexiei, ca aliaţi în obţinerea perfecţiunii. Îşi iubesc formele cu care le-a înzestrat Mama Natură şi le-au transformat într-un atuu.

Kate Winslet: "Nu am corp de model, am forme reale"

Frumoasa actriţa este mândră de formele sale şi pentru că nu a apelat la ajutorul bisturiului pentru a corecta defectele. "Nu sunt un model, nu am corp de manechin, am forme adevărate. Asta mă ajută şi înseamnă mult pentru mine, întrucât pot purta haine care arată feminitatea", declara vedeta. Actriţa britanică a fost chiar desemnată în urmă cu trei ani simbolul frumuseţii naturale în urma unui sondaj la care au participat 3.000 de bărbaţi şi femei.

Beyonce, o divă cu rotunjimi

Celebră pentru formele voluptoase, denumită din acest motiv şi doamna Bootylicious, Beyonce este mândră de silueta ei şi demonstrează că sex-appeal-ul ţine mai mult de atitudine decât de siluetă. Departe de dimensiunile unui fotomodel (83-66-103), diva a evitat să apeleze la bisturiu pentru a corecta şi nu se sfieşte să-şi arate nurii.

Jennifer Hudson, o siluetă supersexy prin sport şi dietă


Jennifer Hudson este o femeie complet diferită spre deosebire de cea pe care am cunoscut-o la concursul "American Idol". A câştigat un Oscar şi a slăbit 27 de kilograme de atunci şi arată minunat. Actriţa a reuşit să-şi remodeleze silueta cu un program numit „Weight Watchers”, pe care l-a urmat timp de câteva luni. Acum, Jennifer încearcă să respecte regulile unui stil de viaţă cât mai sănătos pentru a putea fi un bun exemplu pentru fiul ei.

Scarlett Johansson nu-şi doreşte să slăbească

Scarlett a fost înzestrată cu forme generoase, care aduc cu cele ale celebrei Marylin Monroe, pe care nu are de gând să le modifice, în ciuda presiunilor de la Hollywood unde sunt preferate femeile şnur, după cum însăşi actriţa recunoaşte. "Fac sport şi mănânc sănătos, dar nu am de gând să mă înfometez ca să ajung nefiresc de slabă. Nu le găsesc atractive pe slăbănoage şi nu vreau să mă supun acestei tendinţe. Nu este sănătos şi pune prea multă presiune asupra femeilor. Cred că America a devenit obsedată de diete în loc să se preocupe să mănânce sănătos, să facă sport şi să ducă un stil de viaţă sănătos", s-a plâns actriţa jurnaliştilor.

Jennifer Lopez pune preţ pe posteriorul ei

A devenit celebră într-o perioadă în care se promovau siluetele fără forme. Jennifer a demonstrat că formele naturale sunt extrem de sexy. Vedeta este atât de mândră de rotunjimile cu care a fost înzestrată încât nu numai că nu apelează la bisturiu pentru a le modifica, dar le şi asigură. Divei i-a venit ideea de a-şi asigura fundul, cel căruia îi datorează celebritatea. Suma? Nici mai mult, nici mai puţin de 27 milioane de dolari.