Hollywood: 5 actori celebri care au succes şi în muzică. Vezi cine sunt talentaţii!

Sunt extrem de talentaţi şi îşi merită faima din plin. Se bucură de mare succes în actorie, însă şi în muzică. Iată 5 dintre actorii care şi-au făcut o carieră şi în muzică.

Kevin Costner

Kevin Costner cântă şi o face foarte bine. Actorul are chiar şi o trupă de country rock, "Modern West", alături de care a concertat anul trecut şi în Bucureşti. Costner, în vârstă de 57 de ani, este un pasionat al muzicii country de peste 20 de ani, după cum el însuţi susţine. În 2008, trupa "Modern West" a semnat un contract cu o mare casa de discuri şi au lansat primul lor album. "Când mă uit la mulţimea care mă ascultă, îmi dau seama că am ales drumul cel bun", declara nu demult actorul pentru "The People".

Scarlett Johansson

Actriţa de 27 de ani cochetează cu muzica încă din 2008 când a scos un album de coveruri, intitulat "Wherever I Lay My Head". Scarlett nu s-a oprit aici, iar un an mai târziu a scos un disc în colaboarare cu Pete Yorn, "Break Up", dar şi o melodie cu grupul britanic Massive Attack în 2011. Piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a lungmetrajului "Days Of Grace", ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2011.

Johnny Depp

Prima dragoste a vedetei nu a fost actoria, ci muzica. Din dragoste pentru aceasta, la 16 ani, Johnny a renunţat la şcoală şi a format o trupă. Însă a devenit cunoscut pe plan muzica mult mai târziu. A colaborat la mai multe coloane sonore ale unor filme celebre şi a cântat la chitară în concerte alături de prieteni muzicieni.


Hugh Laurie

"Dr. House" şi-a lansat primul său album de blues în urmă cu un an, împlinindu-şi astfel un vis foarte vechi. Albumul s-a bucurat de un mare succes, actorul fiind susţinut de cei mai buni muzicieni de studio din Los Angeles. Albumul poartă titlul "Let Them Talk", "Lasă-i să vorbească", iar una dintre piese este cântată împreună cu Tom Jones.  Pasiunea pentru muzică a început încă din copilărie, Hugh Laurie cântă la pian, chitară, baterie, muzicuţă şi saxofon. 

 

Gwyneth Paltrow

Actriţa se poate lăuda cu numeroase prestaţii la premiile Grammy, premiile Academiei Americane şi multe alte gale. Pasiunea pentru muzică a apărut după rolul de cântăreaţă din "Country Strong". Deşi criticile nu au fost puţine, iar filmul nu s-a bucurat de succes, actriţa nu s-a lăsat de muzică.