Hollywood 2013: 10 vedete implicate în scandaluri celebre. Cine a dat-o în bară?

Miley Cyrus, 20 de ani, a reuşit să-şi şocheze fanii cu un show incendiar la gala MTV VMA 2013, care a stârnit critici aspre. Însă Miley nu este singura vedetă care a surprins anul acesta. Iată cine sunt celebrităţile implicate în scandaluri anul acesta.

Miley Cyrus, show controversat la MTV VMA 2013

Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în întreaga lume. Pe 25 august, vedeta în vârstă de 20 de ani a oferit un show incendiar celor prezenţi, dansând lasciv pe scenă alături de Robin Thicke. Prestaţia artistei nu a fost pe placul tuturor, stârnind critici aspre, dar şi consecinţe importante asupra vieţii cântăreţei.

Îmbrăcată într-un sutien și bikini din latex de culoarea pielii, Miley Cyrus a dansat cu limba scoasă, făcând mișcări provocatoare alături de cântăreţul Robin Thicke, îmbrăcat într-un costum cu dungi verticale alb-negru. La un moment dat, ea a mimat un act sexual cu artistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit cu Paula Patton.

Deşi a fost dur judecată pentru show de voci importante din lumea muzicală şi nu numai, Miley a reușit ceea ce și-a propus: să șocheze. În timpul show-ului, traficul pe Twitter a crescut vertiginos. Chiar dacă nu a câștigat niciun premiu la gala MTV, Miley Cyrus a fost menționată în 4.5 milioane de mesaje postate pe rețeaua de socializare în decurs de numai două ore.

Stilul provocator pe care l-a adoptat în ultima vreme nu a trecut neobservat. Recent, Miley Cyrus a primit de la o companie care produce filme XXX o ofertă incredibilă. Oferta pentru a juca în filme pentru adulţi nu este singura urmare a show-ului controversat de la Gala Mtv. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, despărţirea de actorul australian Liam Hemsworth a fost provocată tot de prestaţia obscenă a vedetei la gala MTV VMA 2013. De asemenea, ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, tot din cauza prestaţiei provocatoare pe care cântăreaţa a avut-o la gala MTV.

Brittany Murphy: otrăvită din greşeală sau ucisă?

Deşi au trecut patru ani de la moartea frumoasei actriţe Brittany Murphy, cazul decesului nu a fost nici până în prezent complet elucidat. Dacă iniţial se stabilise că decesul survenise accidental, în urma unei combinaţii periculoase de medicamente, dar şi din cauza anemiei şi a pneumoniei, recent a apărut o nouă ipoteză. Actriţa, care a fost găsită moartă la numai 32 de ani în locuinţa ei din Los Angeles, s-ar fi stins din viaţă din cauza intoxicării cu otravă de şoareci. Această teorie este susţinută de rezultatele unui nou raport toxicologic.

Părintele actriţei a trimis mostre din părul fiicei sale pentru o analiză independentă care a detectat 10 metale grele, într-o concentraţie de zece ori mai mare decât nivelul acceptat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aceste metale se găsesc în concentraţii mari în otrava de şoareci, pesticide şi insecticide.

Mai mult, tatăl actriţei susţine că aceasta a fost otravită de spioni guvernamentali, ca răzbunare pentru sprijinul pe care l-a dat unui informator din cadrul serviciilor secrete. Angelo Bertolotti crede că fiica sa era sub supravegherea unor agenţi guvernamentali, care îi ascultau telefonul şi o terorizau, după ce şi-a exprimat în public sprijinul pentru un informator din cadrul Departamentului de Securitate Naţionala, Julia Davis. Davis a confirmat că Brittany a fost persecutată după ce şi-a arătat sprijinul pentru ea. Aceasta a fost declarată drept terorist intern, după ce a făcut publice mai multe breşe de securitate care permiteau teroriştilor să patrundă pe teritoriul american, prin mituirea unor oficiali, pe vremea când lucra ca grănicer în California.

Lady Gaga a fumat marijuana pe scenă

Cântăreaţa şi-a şocat fanii când a aprins o ţigară cu marijuana pe scenă, în timpul unul concert. Gaga a ales să fumeze marijuana pe o scenă din Amsterdam, locul în care consumul de marijuana este legal.

Vedeta a povestit publicului despre beneficiile medicale pe care le face aduce consumul de marijuana, spunând că este în "locul potrivit" pentru a avea această discuţie cu fanii. "Vreau să ştiţi că mie mi-a schimbat complet viaţa. Beau mult mai puţin acum şi a fost o experienţă cu adevărat spirituală pentru muzica mea", a spus cântăreaţa, adăugând, în glumă, că va încerca să îl convingă pe Barack Obama să legalizeze marijuana.

Tina Turner vrea să renunţe la cetăţenia americană

Deţinătoare a cetăţeniei elvețiene, cântăreaţa în vârstă de 73 de ani a început demersurile pentru a renunţa la cetăţenia americană. Vedeta, care locuieşte în Elveţia din 1995 şi vorbeşte fluent limba germană, s-a prezentat la ambasada americană din Berna pe 24 octombrie pentru a semna documentele necesare.

Artista a spus că nu mai are legături cu Statele Unite, "cu excepţia celor familiale" şi că nu are "intenţia să se întoarcă pentru a locui" în această ţară.

Michael Douglas dă vina pe Catherine Zeta Jones pentru că s-a îmbolnăvit de cancer

După 13 ani de căsnicie în care s-auînfruntat multe greutăţi, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au decis să pună capăt relaţiei. Şi nu oricum, ci aşa cum se face la Hollywood: cu mult scandal şi vorbe urâte. Michael Douglas pretinde în actele întocmite de avocaţi că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza soţiei. Douglas susţine că pe lângă dependenţa de medicamente şi alcool, actriţa ar avea şi boli cu transmitere sexuală.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru The Guardian, Michael Douglas declara: "Nu m-am îmbolnăvit de la alcool sau de la ţigari. Acest tip de cancer de care am suferit este provocat de HPV, Human Papilloma Virus, care se ia prin sex oral practicat frecvent. Am crezut că stresul provocat de încarcerarea fiului meu mi-a provocat acest cancer, dar am aflat apoi că este o boală transmisibilă sexual ce provoacă acest tip de cancer. Şi, dacă îl luaţi (cancer), cunilingusul este totodată cea mai bună metodă pentru a-l trata."

Amanda Bynes, transformare incredibilă

Are 27 de ani şi în spate o carieră de succes în actorie care i-a adus aprecierea a milioane de oameni din toate colţurile lumii. Din păcate însă, viaţa actriţei a luat o turnură urâtă, tânăra ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool care i-au adus în 2013 numeroase probleme cu justiţia.

Actriţa ajunge în atenţia presei fiind arestată pentru posesie de droguri, dar şi pentru că acuză un poliţist de hărţuire. "M-a plesnit peste vagin. Hărţuire sexuală. O chestie gravă", scria Amanda Bynes pe o reţea de socializare. După câteva săptămâni, actriţa a fost internată pentru o evaluare psihologică după ce a aprins un foc în curtea unei case. Potrivit poliţiştilor care au ajuns la locul incidentului, pantalonii actriţei au luat foc, iar căţelul acesteia a fost acoperit cu benzină. Amanda a fugit de la locul faptei şi a fost descoperită încercând să-şi spele căţelul în baia angajaţilor unui magazin din apropiere.

În plus, drogurile îi dau şi halucinaţii actriţei. Apropiaţii vedetei susţin că au văzut-o în numeroase rânduri vorbind doar cu ea însăşi. "Făcea comentarii, îşi punea întrebare o şi răspundea singură. Când te aşteptai mai puţin, izbucnea într-un râs isteric. Asta s-a întâmplat de mai multe ori în timpul sesiunii de antrenament", a povestit un martor. Şi nu este singurul care atrage atenţia asupra stării deplorabile a Amandei. Vecinii actriţei susţin că au surprins-o de mai multe ori având conversaţii lungi cu obiecte neînsufleţite.

Reese Witherspoon, arestată

Actriţa şi soţul ei, Jim Toth, au fost arestaţi în aprilie, în Atlanta, Georgia, în urma unor neregularităţi observate de poliţişti în trafic. Toth, care se afla la volan, a fost oprit de poliţişti pentru că nu a respectat semnele de circulaţie, organele de poliţie constatând ulterior că acesta conducea de fapt sub influenţa alcoolului. Actriţa a fost condusă şi ea la secţia de poliţie, sub acuzaţia de comportament neadecvat. "Ştiţi cine sunt eu?", i-a întrebat actriţa pe poliţişti, ameninţându-i că vor face subiectul ştirilor naţionale. Cum aceştia nu au fost deloc impresionaţi de numele vedetei, a fost nevoită să împartă maşina poliţiei împreună cu soţul său.

Cei doi au fost duşi la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde li s-au întocmit procesele verbale.

Justin Bieber, filmat în timp ce făcea pipi într-o găleată cu mop

Deşi are doar 19 ani, nu sunt puţine scandalurile în care a fost personajul principal. Recent, tânărul a fost filmat beat într-un bar. Aflat cu prietenii într-un local, starul a fost surprins în timp ce îşi făcea nevoile într-o găleată cu mop. La finalul filmuleţului, Justin apare când ia un spray dezinfectant şi pulverizează pe un tablou cu Bill Clinton. "Fuck you, Bill Clinton", striga cântăreţul amuzat peste măsură.

Paris Jackson, tentativă de sinucidere

Fiica lui Michael Jackson s-a confruntat cu o depresie şi a încercat să se sinucidă, pe 5 iunie. Aceasta şi-a tăiat venele şi a înghiţit mai multe pastile. Adolescenta a reuşit să se recupereze într-o clinică din Los Angeles.