Hollywood: 14 vedete care au născut în 2012. Vezi fericitele mame!

Să aduci pe un lume un copil este o mare bucurie pentru orice femeie, chiar dacă asta înseamnă câteva kilograme în plus aduse de sarcină. Nici în lumea celebrităţilor, lucrurile nu stau diferit. Iată 14 femei frumoase şi celebre care au născut în anul care se apropie de sfârşit.

Gisele Bundchen

Top-modelul brazilian a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă, la începutul acestei luni. Gisele şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, au decis ca fiica lor să se numească Vivian.

Cuplul are deja un băieţel, Benjamin, născut în decembrie 2009. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2009.

Adele

Cântăreaţa a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut în octombrie un băieţel.

Adele, în vârstă de 24 de ani, are o relaţie cu Simon Konecki, în vârstă de 38 de ani, care a început la sfârşitul anului trecut. Cântăreaţa a anunţat că era însărcinată prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul ei în luna iunie. Simon Konecki are deja o fiică în vârstă de cinci ani cu fosta lui soţie, Clary Fisher.

Megan Fox

Actriţa americană a devenit mama unui băieţel la sfârşitul lunii septembrie. Acesta este primul copil al vedetei americane cu soţul ei, actorul Brian Austin Green.

Megan Fox, în vârstă de 26 de ani, a făcut acest anunţ pe pagina ei de Facebook, precizând că a dorit să comunice ea însăşi această informaţie. "L-am născut pe fiul nostru, Noah Shannon Green, pe 27 septembrie. Este sănătos, fericit şi perfect. Suntem norocoşi pentru că avem posibilitatea de a fi părinţii acestui suflet frumos şi îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a permis să cunosc acest tip de legătură, de dragoste imaculată", a scris actriţa americană.

Megan Fox şi Brian Austin Green, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Drew Barrymore

Actriţa în vârstă de 37 de ani a născut o fetiţă la sfârşitul lunii septembrie. Acesta este primul copil al actriţei americane cu soţul ei, Will Kopelman.

Drew Barrymore şi Will Kopelman, un comerciant de artă în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii evreieşti, organizată în luna iunie la ferma pe care actriţa o deţine în Montecito, în sudul Californiei.

Drew Barrymore a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas.

Reese Witherspoon

Actriţa americană a devenit în septembrie mamă pentru a treia oară. Ea a născut un băieţel care a primit numele Tennessee James. Bebeluşul este primul copil al actriţei americane cu actualul ei soţ Jim Toth.

Reese Witherspoon, în vârstă de 36 de ani, şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi sunt împreună din ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Adriana Lima

Top modelul brazilian a născut o fetiţă în septembrie, într-o clinică din New York. Bebeluşuleste al doilea copil al cuplului format din Adriana Lima, un celebru "înger" al casei de modă Victoria's Secret, şi fostul star din NBA Marko Jaric. Fetiţa a primit numele Sienna.

Adriana Lima şi Marko Jaric mai au împreună o fiică, Valentina, născută în noiembrie 2009.Modelul brazilian, în vârstă de 31 de ani, şi Jaric, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut la o petrecere la Los Angeles, în anul 2006. Cei doi s-au căsătorit de Sfântul Valentin în 2009.

Tori Spelling

Actriţa a născut la sfârşitul lunii august un băiat, Finn Davey, acesta fiind cel de-al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott.

Tori Spelling a anunţat fericita veste printr-o postare pe site-ul său. În acelaşi mesaj, actriţa a anunţat că numele celui de-al patrulea copil al său este Finn Davey McDermott.

Tori Spelling, în vârstă de 39 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Uma Thurman

Actriţa americană a născut pentru a treia oară în luna iulie, la vârsta de 42 de ani. Acesta este primul copil al actriţei cu noul ei partener de viaţă, omul de afaceri Arpad Busson.

Uma Thurman are o relaţie cu Arpad Busson, în vârstă de 49 de ani, care a început în 2007. După o scurtă despărţire în 2009, cei doi au hotărât să se împace şi de atunci formează un cuplu. Actriţa are deja o fiică de 13 ani şi un fiu de 10 ani - Maya şi Levon - din căsătoria ei cu actorul Ethan Hawke, care a durat din 1998 până în 2004.

Thurman, nominalizată la Oscar pentru prestaţia sa din "Pulp Fiction", a fost căsătorită între 1990 şi 1992 cu un alt actor celebru, Gary Oldman.

Alessandra Ambrosio

Top modelul brazilian a născut un băieţel în luna mai, în oraşul Florianopolis din Brazilia. Alessandra şi omul de afaceri Jamie Mazur, au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 3 ani, Anja, care s-a născut în acelaşi oraş brazilian, informează cotidianul britanic Daily Maia, citat de Mediafax.

Alessandra Ambrosio s-a situat pe locul al cincilea în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut în ultimul an venituri de 5 de milioane de dolari.

Jessica Simpson


Vedeta a devenit mămică chiar în dimineaţa zilei de 1 mai. Jessica a născut o fetiţă sănătoasă de 4,45 kilograme şi 55 de centimetri, căreia i-a pus numele Maxwell Drew Johnson.

Sophie Ellis-Bextor

Cântăreaţa britanică a devenit mamă pentru a treia oară, după ce în luna aprilie a adus pe lume un băieţel.

Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de opt ani, şi Kit, în vârstă de doi ani.

Jennifer Garner

Soţia actorului Ben Affleck a născut un băieţel în februarie. Acesta este al treilea copil al cuplului.

Cei doi actori, ambii în vârstă de 39 de ani, au deja două fiice - Violet, născută în decembrie 2005, şi Seraphina, născută în ianuarie 2009. Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Sienna Miller

Frumoasa Sienna Miller i-a dăruit iubitului ei, actorul Tom Sturridge, o fetiţă în această vară pe care au numit-o Marlowe Sturridge. Se zvoneşte că numele ales pentru copil a fost inspirat după celebrul dramaturg Christopher Marlowe.

Beyonce

La începutul anului 2012, cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a născut o fetiţă, prin cezariană, la un spital din New York. Pentru primul lor copil, Beyonce şi Jay-Z au ales un nume special: Blue Ivy. Ivy se pare că a fost ales din obsesia părinţilor pentru numărul 4. Cei doi s-a căsătorit pe 4 aprilie 2008, cel mai recent album al cântăreşei se numeşte 4, iar cei doi au tatuat IV pe degetele pe care poartă verighetele. În plus, vedetele sunt născute pe 4 septembrie şi 4 decembrie.