Hollywood: 10 vedete supersexy care poartă ochelari de vedere

Fie că îi poartă pentru un look chic, fie pentru că au probleme de vedere, tot mai multe vedete sunt surprinse purtând ochelari. Mai mari ca cei pe care îi purtau tocilarii, sau mici şi feminini, trebuie să recunoaştem că ochelarii de vedere, pe vremuri ocoliţi din motive estetice, sunt acum pe val şi dau un aer sofisticat purtătorilor. Iată 10 vedete care demonstrează că ochelarii sunt un accesoriu extrem de sexy.

Scarlett Johansson


Oare motivul pentru care apetisanta blondă a apelat la ochelari este pentru a arăta că nu este atât de proastă precum o acuză fostul iubit, Sean Penn? Dacă da, atunci trebuie să recunoaştem că aceşti ochelari o fac să pară o fată isteaţă care le ştie pe toate.

Demi Moore şi Ashton Kutcher


Departe de a fi tocilari, trebuie să recunoaştem că cei doi formau un cuplu frumos înainte de divorţ, cu sau fără ochelari.

Justin Timbarlake


Rare sunt momentele din ultima vreme când îl zărim pe frumuşelul Justin fără ochelari de citit. Trebuie să recunoaştem că aceştia îi dau un aer sobru şi sexy, în acelaşi timp.

Leona Lewis


Ochelarii recomandaţi de oftalmolog nu numai că nu o urâţesc pe cântăreaţă, dar o fac să semene cu profesoarele sexy din fanteziile oricărui bărbat.

Johnny Depp


Cu ochelari sau fără, Johnny Depp continuă să fie un sex-simbol, la care cel puţin jumătate din populaţia feminină visează.

Julia Roberts


Cine mai observă ochelarii de vedere atunci când această divă zâmbeşte?

Megan Fox


Megan nu este adepta noului trend al ochelarilor de tocilar şi ea a optat pentru unii mai feminini care îi vin ca turnaţi.

Kanye West


Kanye este un bărbat mereu în pas cu moda. Cum ar fi putut să uite de ochelarii mari, de tocilar?

Anne Hathaway


Frumoasei actriţe, ochelarii mari, de tocilar, îi vin de minune şi îi aduc un aer sexy.

Lucy Liu


Delicata Lucy are stil şi ştie să transforme un accesoriu banal în unul foarte sexy.