Hollywood: 10 vedete sexy cu aparat dentar. Vezi cine şi-a îndreptat dinţii!

De câte ori nu ai admirat zâmbetele perfecte pe care le afişează vedetele? Nu sunt puţine intervenţiile la care au fost nevoite să apeleze pentru o dantură frumoasă. Deşi nu demult se credea că aparatele dentare urâţesc, iată că celebrităţile demonstrează contrariul. L-au transformat într-un accesoriu şic. Iată cum arată vedetele preferate cu aparat dentar.

Gwyneth Paltrow


Mulţi adolescenţi se confruntă cu problema unei danturi strâmbe, însă puţini ştiu că şi frumoasa actriţa, Gwyneth Paltrow, a fost nevoită să poarte un aparat dentar. Rezultatele însă arată că a meritat efortul, nu?

Lourdes


Aşa mamă, aşa fiică. Lourdes este la fel de preocupată de aspectul fizic ca şi mama ei, Madonna. Acesta este şi motivul pentru care a ales să-şi repare zâmbetul, pentru a obţine unul demn de o divă.

Cindy Crawford


Aparatele dentare vând. Cel puţin în cazul în care în reclamă sunt purtate de Cindy Crawford.

Estelle


Cântăreaţa a afişat un zâmbet elegant, în ciuda aparatului care îi împodobea dantura.

Dakota Fanning


Actriţa şi-a arătat cu mândrie aparatul dentar.

Faye Dunaway


Niciodată nu este prea târziu pentru frumuseţe. Asta a demonstrat Faye Dunaway când a optat pentru un aparat de îndreptat dantura.

Emma Watson


Emma are o dantură superbă. "Vinovat" pentru aceasta este şi aparatul dentar.

Katy Perry


Chiar dacă l-a purtat doar pentru a obţine un look de tocilar, trebuie să recunoaştem că şi în această ipostază, Katy este extrem de sexy.

Tom Cruise


Nu degeaba a fost numit unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Nici măcar un aparat dentar nu poate schimba acest fapt.

Gwen Stefani


Orice poartă Gwen arată senzaţional. Nu putea face excepţie nici acest aparat.