Hollywood: 10 vedete nemachiate. Cine nu se teme să-şi arate adevărata faţă?

Să arăţi perfect este o cerinţă obligatorie pentru vedete, astfel că sunt puţine cele care îndrăznesc să scoată capul în lume fără machiaj. Sunt însă şi femei celebre mândre de înfăţişarea lor care nu ezită să se arate naturale. Iată câteva dintre ele!

Gwyneth Paltrow

Fără machiaj, actriţa care a primit nu demult titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, este de nerecunoscut. Cu toate acestea, vedeta a declarat într-un interviu pentru People că în timpul liber nu obişnuieşte să poarte machiaj. "Atunci când mă aranjez, soţul meu spune ‘Oh wow! Eşti Gwyneth Paltrow!', pentru că este obişnuit să mă vadă în haine largi şi cu părul ciufulit", a mărturisit vedeta.

Brooklyn Decker

Modelele nu sunt perfecte, aşa cum mulţi dintre noi poate cred. O dovedeşte o fotografie postată de Brooklyn Decker pe Instagram, în care arată fanilor că şi ea se confruntă cu nesuferita acnee.

Jennifer Aniston

Dieta echilibrată şi orele petrecute la sala de fitness au dat rezultate pentru Jennifer Aniston. O demonstrează şi o fotografie postată de vedetă pe contul ei de Instagram, în care este însoţită de hairstylist-ul său.

Naomi Watts

Frumoasa actriţă nu se teme să se arate fără machiaj şi haine cochete fanilor. Astfel a putut fi văzută Naomi Watts la o plimbare cu bicicleta prin New York.

Katie Holmes

Fără machiaj, chipul lui Katie Holmes pare îmbătrânit şi este greu de recunoscut. 

Mel B şi Heidi Klum

Ca fetele, la salonul de înfrumuseţare. Astfel s-au fotografiat cele două vedete şi au postat poza pe Instagram cu mesajul: "Tratamente pentru ochi. Mâine nu ne veţi recunoaşte."

Elisabetta Canalis

Îmbrăcată într-un tricou Nasa şi o jachetă, fosta iubită a lui George Clooney pare o femeie banală când este lipsită de machiajul glamour.

Kourtney Kardashian

Kourtney este greu de recunoscut fără machiajul strălucitor şi hainele cochete cu care ne-a obişnuit.

Lena Dunham

Actriţa celebră pentru rolul din "Girls" a urmat exemplul colegelor de breaslă şi a postat pe Twitter o poză cu ea nemachiată. Fotografia însă nu este una prea reuşită.