Hollywood: 10 vedete care au devenit mame în 2013. Cine sunt norocoasele?

Actriţa Kate Winslet, 38 de ani, a născut luna aceasta un băieţel, într-un spital din Sussex, Marea Britanie. Kate nu este singura vedetă a cărei familie s-a mărit în acest an. 2013 a îndeplinit visul multor femei celebre de a deveni mame. Iată 10 dintre ele!

Kate Winslet

Actriţa care este căsătorită cu omul de afaceri Ned Rocknroll a născut luna aceasta un băieţel, într-un spital din Sussex, Marea Britanie.

Băieţelul este al treilea copil al actriţei Kate Winslet, care mai are doi copii din căsniciile anterioare: Mia, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu regizorul Jim Threapleton, şi Joe, în vârstă de nouă ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

Jennifer Love Hewitt

Actriţa americană în vârstă de 34 de ani şi actorul Brian Hallisay au devenit părinţii unei fetiţe la sfârşitul lunii noiembrie, pe care a numit-o Autumn James Hallisay.

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer".

Halle Berry

Actriţa a născut în octombrie la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa.

Actriţa americană, în vârstă de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Fergie

Cântăreaţa americană Fergie a devenit mămică la sfârşitul lunii august, când a dat naştere unui băieţel. Acesta este primul copil al cântăreţe şi al soţului ei, actorul Josh Duhamel.

Fergie şi Josh s-au cunoscut în 2004 şi s-au căsătorit cinci ani mai târziu.

Penelope Cruz

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă în luna iulie la o clinică din Madrid.

Bebeluşul, cel de-al doilea al cuplului alcătuit din actorii spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem, s-a născut în aceeaşi zi cu fiul prinţului William. Penelope Cruz şi soţul ei au deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Jessica Simpson

Jessica Simpson şi partenerul său, Eric Johnson, au devenit părinţii unui băiat, pe care-l vor numi Ace Knute Johnson. Ace este cel de-al doilea copil al lor, cuplul mai având o fetiţă, Maxwell.

Jessica a născut pe 30 iunie prin cezariană, în Los Angeles.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell au devenit părinţii unui băieţel în luna iulie. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2012 şi au anunţat că aşteaptă un copil în luna ianuarie.

În vârstă de 26 de ani, Evan Rachel Wood are o relaţie cu Jamie Bell din 2005. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" şi, deşi şi-au făcut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despărţit după un an.

Cei doi şi-au reluat relaţia în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson.

Kim Kardashian

Starleta americană a devenit pentru prima oară mamă în luna iunie. Vedeta a adus pe lume o fetiţă.

Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie că aşteaptă un copil. Cei doi au o relaţie din aprilie 2012, iar recent s-au logodit.

Eva Herzigova

Top-modelul ceh a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel la sfârşitul lunii aprilie. Bebeluşul este cel de-al treilea copil al celebrului model cu partenerul ei de viaţă, Gregorio Marsiaj.

Eva Herzigova, în vârstă de 40 de ani, şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001. Cei doi au deja doi băieţi - George, născut pe 1 iunie 2007, şi Philippe, născut pe 13 martie 2011.

Shakira

Cântăreaţa a devenit mamă la începutul anului, când a adus pe lume un băieţel, rodul iubirii dintre cântăreaţa columbiană şi fotbalistul Gerard Pique.

Shakira, pe numele său Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană. De-a lungul carierei, cântăreaţa a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind considerată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor, dar şi una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino. A fost răsplătită cu două premii Grammy și cu șapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale.