Hollywood: 10 supervedete nemachiate. Cum arată în viaţa de zi cu zi?

La 21 de ani, Miley Cyrus nu se confruntă cu probleme ale tenului, fapt ce îi permite să se lipsească de machiaj în timpul liber. Însă nu toate vedetele se pot lauda cu un chip perfect, iar fără farduri sunt greu de recunoscut. Dacă eşti curioasă cum arată divele de la Hollywood în viaţa de zi cu zi, atunci când nu-şi corectează defectele prin machiaj, iată câteva imagini care-ţi arată faţa reală a vedetelor.

Miley Cyrus

Simpatica vedetă nu ezită să scoată capul în lume fără strop de machiaj pe faţă. Deşi nu este o apariţie la fel de glamour cum ne-a obişnuit, Miley nu dezamăgeşte.

Vanessa Paradis

Despărţirea de Johnny Depp, după o relaţie care a durat 14 ani, a lăsat urme adânci pe chipul actriţei. Deşi are 41 de ani, vedeta arată ca o bătrânică banală când nu se machiază.

Mila Kunis

Considerată una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, actriţa şi-a dezamăgit fanii când a fost surprinsă de papparazzi fără machiaj. Pozele care au făcut înconjurul lumii în timp scurt au şocat admiratorii actriţei cu diferenţa mare de imagine. Spre deosebire de alte vedete, care nu ies din casă fără măcar un strop de fond de ten, Mila renunţă frecvent la machiaj în timpul liber.

Nicki Minaj

Mulţumită de felul în care arată, cântăreaţa se pozează deseori fără machiaj şi haine pentru fani. Trebuie să recunoaştem că vedeta arată mai bine fără machiaj.

Olivia Wilde

Actriţa în vârstă de 30 de ani a fost înzestrată cu frumuseţe naturală, astfel că nu de puţine ori renunţă la machiaj.

Kim Kardashian

Se zvoneşte că frumuseţea brunetei nu este tocmai una naturală şi că a apelat în numeroase rânduri la chirurgii esteticieni. Dacă este adevărat, atunci nu a dat greş, pentru că are un chip perfect.

Jennifer Lawrence

Are 23 de ani, iar chipul său nu se confruntă cu mari probleme. Cu toate acestea, vedeta are tot timpul la ea ochelari mari de soare atunci când iese nemachiată. Oare încearcă să ascundă ceva?

Taylor Swift

Are 24 de ani şi se numără printre cele mai de succes cântăreţe. Nu doar talentul său a ajutat-o să devină celebră, ci şi frumuseţea naturală.

Este prima actriţa care a fost desemnată de două ori drept cea mai sexy femeie în viaţă, în 2006 şi 2013. Şi nu degeaba. Trăsăturile ei ne duc cu gândul la faimoasa Marilyn Monroe.

Shakira

Devenită recent mămică de băieţel, vedeta în vârstă de 37 de ani are mai puţin timp liber pentru ea, astfel că nu de puţine ori renunţă la machiaj. Cântăreaţa se poate lăuda cu un ten fără imperfecţiuni.