Hollywood: 10 dive sexy care sunt înnebunite după bere. Iată petrecăreţele!

Berea nu mai este demult băutura bărbaţilor. Şi, deşi se zvoneşte că berea îngraşă, tot mai mult dive de la Hollywood o aleg pentru a-şi potoli setea în zilele caniculare. Iată câteva dintre cele mai sexy femei care consumă în mod regulat bere.

Rihanna

Vedeta este genul petrecăreţ, aşa că nu sunt puţine imaginile care o arată sorbind cu poftă dintr-o bere. Iar în zilele călduroase petrecute pe plajă, nimic nu se compară cu o bere rece, nu-i aşa Rihanna?

Lady Gaga

Gaga nu este fată rea doar pe covorul roşu. În viaţa de zi cu zi, vedeta adoptă aceeaşi imagine de rebelă.

Cameron Diaz

Când te afli la un meci cu băieţii, trebuie să te comporţi ca atare. Astfel că berea devine un must!

Lindsay Lohan

Lindsay a devenit celebră pentru problemele pe care i le-a adus consumul de droguri şi alcool. Astfel că berea este la ordinea zilei.

Selena Gomez

În ciuda imaginii de "fetiţă cuminte" pe care şi-a creat-o, Selena nu se dă în lături când vine vorba de petreceri şi băuturi alcoolice.

Paris Hilton

Ce poate fi mai sexy decât o blondă care bea până la fund o sticlă de bere?

Gwyneth Paltrow

Actriţa ştie că nimic nu destinde atmosfera mai bine decât o bere. Astfel că Gwyneth nu refuză niciodată un pahar mare de bere.

Charlize Theron

O divă rămâne divă indiferent de împrejurări. Chiar dacă se află la un meci de fotbal, îmbrăcată casual şi cu un pahar de plastic cu bere în mână.

Katy Perry

Katy preferă întotdeauna o halbă cu bere rece în locul unui suc. Să fie oare datorită gustului sau a beneficiilor pentru sănătate pentru care e renumită?

Beyonce

Nimic nu te relaxează mai bine după o zi grea decât o ieşire cu prietenii la o bere. De aceeaşi părere este şi Beyonce.