Hollywood: 10 copii de vedete născuţi în acest an. Vezi cine a devenit părinte!

Parcă a devenit o modă să fii gravidă anul acesta printre divele de la Hollywood. Iar după o perioadă de nouă luni în care încarcă paginile revistelor cu poze sexy, dar cu burtică, vedetele aduc pe lume copii frumoşi şi sănătoşi. Iată cine a născut anul acesta!

Robbie Williams, un tătic sexy

Mândru tare, proaspătul tătic a postat pe Twitter prima imagine cu fetiţa lui, Theodora Rose. Ayda Field, soţia starului în vârstă de 38 de ani, a născut pe 18 septembrie primul copil al cuplului. "Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre", a scris cântăreţul pe pagina de Twitter.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

Sarah Michelle Gellar a născut un băieţel

Este cea mai proaspătă mămică de la Hollywood. Săptămâna trecută, actriţa a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 35 de ani. Sarah a adus pe lume un băieţel. Vedeta, căsătorită cu Freddie Prinze Jr., mai are o fetiţă, în vârstă de 3 ani. Cei doi actori s-au căsătorit pe 1 septembrie 2002.

Adriana Lima, mamă şi topmodel de succes

Pe 13 septembrie, topmodelul brazilian a adus pe lume o fetiţă într-o clinică din New York. Anunţul a fost făcut de proaspăta mămică pe pagina de Twitter. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului alcătuit din Adriana Lima şi fostul star din NBA Marko Jaric. Cei doi mai au o fiică, Valentina, născută în noiembrie 2009.

Modelul brazilian, în vârstă de 31 de ani, şi Jaric, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut la o petrecere la Los Angeles, în anul 2006. Cei doi s-au căsătorit de Sfântul Valentin în 2009.

Tori Spelling, de patru ori mamă

Actriţa a născut la sfârşitul lui august un băiat, Finn Davey, al patrulea copil al vedetei cu soţul său, Dean McDermott. Anunţul a fost făcut tot online de către fericita mamă. "Dean, Liam, Stella, Hattie şi cu mine suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume!", îşi anunţa în urmă cu câteva luni sarcina. "Suntem cu adevărat binecuvântaţi că un alt înger ne-a găsit".

Tori Spelling, în vârstă de 39 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Alessandra Ambrosio, mămică de băiat

Topmodelul brazilian, în vârstă de 31 de ani, şi logodnicul ei, omul de afaceri Jamie Mazur, au devenit părinţi de băiat în luna mai a acestui an. Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 3 ani, Anja.

Alessandra Ambrosio ocupă locul al cincilea în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes.

Jessica Simpson a născut de 1 mai

Jessica a devenit mămică chiar în dimineaţa zilei de 1 mai. Cântăreaţa a născut o fetiţă sănătoasă de 4,45 kg şi 55 de cm căreia i-au pus numele de Maxwell Drew Johnson.

Fetiţa al cărui tată este fostul jucător de fotbal american Eric Johnson s-a născut în lux. Spitalul la care a venit pe lume cere 4.000 de dolari pe fiecare noapte petrecută acolo. Cel mai bun apartament de lux oferit de Cedars-Sinai are trei dormitoare, două băi şi este mai scump decât condiţiile în care a născut Beyonce.

Sophie Ellis-Bextor a devenit mamă pentru a treia oară

Pe 25 aprilie, cântăreaţa britanică a adus pe lume un băieţel. Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi mai au împreună doi fii.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au cunoscut în 2003 şi s-au căsătorit în Italia, în iunie 2005.

Jennifer Garner, două fete şi un băiat

Soţia actorului Ben Affleck a născut un băieţel la sfârşitul lunii februarie, al treilea copil al cuplului.

Cei doi actori, ambii în vârstă de 39 de ani, au deja două fiice - Violet, născută în decembrie 2005, şi Seraphina, născută în ianuarie 2009. Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Natalia Oreiro

Actriţa a născut, la sfârşitul lunii ianuarie, primul său copil, un băieţel care a primit numele Merlin Atahualpa Mollo Oreiro.

Natalia Oreiro este căsătorită cu cântăreţul Ricardo Mollo, în vârstă de 54 de ani, din 31 decembrie 2001. Ricardo mai are două fete, Martina Aldabel şi Maria Azul.

Beyonce

Cântăreaţa a devenit mamă pentru prima dată pe 7 ianuarie, la spitalul Lenox Hill din New York. Beyonce a născut prin cezariană o fetiţă pe care a botezat-o Blue Ivy Carter. Pentru a avea parte de discreţie, se zvoneşte că vedeta s-a înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi a închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.