George Clooney, un bărbat fericit: „Am găsit iubirea vieții mele“

Clooney, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit într-un interviu că soția lui, Amal Alamuddin, l-a transformat în omul mulțumit de astăzi.

A fost nevoie de o avocată deşteaptă pentru a aduce pacea în sufletul lui George Clooney. Amal Alamuddin a reușit să pună șaua pe acest mereu tânăr și neliniștit personaj, socotit și dovedit până acum drept unul dintre cei mai nestatornici bărbați celebri. După ce ea a intrat în viața lui, George s-a schimbat. În bine. O spune chiar el și recunoaște că un singur om putea face asta: ea.

Amal.

Deși părea menit să rămână burlac pe viață după un mariaj eșuat, actorul și-a întâlnit marea dragoste iar acum se bucură de un mariaj fericit. Dacă el se simte împlinit acum, acest lucru i se datorează soției sale, mărturisește Clooney într-un interviu publicat în ediția din mai a revistei Esquire. "Niciodată n-am fost atât de fericit într-o relație.
La 52 de ani am găsit iubirea vieții mele și sunt foarte fericit"
, a declarat el.

Înainte de a o cunoaște pe Amal, Clooney este cunoscut ca un cal breaz pentru aventurile sale. După divorțul de actrița Talia Balsam, în 1993, starul a avut relații cu multe femei frumoase, printre care s-au numărat Lisa Snowden, Renee Zellweger, Krista Allen, Elisabetta Canalis și Stacy Keibler.

Amal Alamuddin l-a cucerit și "l-a dat pe brazdă", iar George și-a dat seama că aceasta e cea mai importantă femeie din viața lui și că trebuie să se însoare cu ea.
S-au căsătorit pe 27 septembrie 2014, la Veneția, în fața prietenilor lor, Matt Damon, Bono, John Krasinski și Emily Blunt, Rande Gerber și Cindy Crawford, precum și Bill Murray.