Gala MTV Video Music Awards 2014: Ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu

26 August 2014

Taylor Swift și-a expus picioarele, în schimb Miley Cyrus n-a lăsat nimic la vedere, iar Katie Perry a atras atenția cu o rochie din denim.

Femeile au fost în prim-plan la ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards (VMA). Pe lângă numeroasele premii cucerite, starurile feminine s-au remarcat pe covorul roşu, ca la fiecare eveniment important, oferind un spectacol în materie de frumuseţe şi eleganţă.

 

Foto: Hepta

Miley, neașteptat de îmbrăcată

Spre surpriza tuturor, Miley Cyrus a venit mai îmbrăcată ca oricând, în timp ce Taylor Swift şi-a etalat picioarele cu o ţinută îndrăzneaţă. Cele două au părut vorbite pentru a-şi inversa stilul vestimentar.

Taylor Swift, cu picioarele dezgolite

Dacă fosta Hannah Montana a purtat pantaloni şi un top din piele, Taylor s-a remarcat într-o creaţie a designerului Mary Katrantzou.

"Tupeu" vestimentar

Amber Rose a fost lideră detaşată la categoria neoficială "cel mai prost îmbrăcată", formele ei rubensiene fiind cu greu acoperite de lanţurile din cristale ale rochiei sale, dacă se poate numi aşa creaţia realizată de Laura Dewitt şi inspirată de cea purtată de Rose McGowan la premiile MTV VMA din 1998.

J Lo, o ținută fără cusur

Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie argintie cu despicătură foarte înaltă, care îi dezgolea piciorul stâng, şoldurile şi umerii. O piesă foarte reuşită, care pica perfect pe corpul excelent lucrat al vedetei.

Kim Kardashian, o surpriză neplăcută

Starleta, care a prezentat ceremonia de acordare a premiilor şi a fost însoţită la eveniment de soţul ei, Kanye West, n-a făcut o alegere rea, dar a avut ghinion: rochia sa cu motive geometrice semăna foarte mult cu cea purtată de Joan Smalls.

O singură diferență, dar majoră

Rochia pe care a purtat-o Joan Small nu are decolteu. Kim n-ar purta aşa ceva nici dacă ar merge la biserică...

Pink lady

Gwen Stefani a purtat un corset roz cu bretele negre şi pantaloni de aceeaşi culoare, cu benzi verticale negre pe exterior şi interior, care îi făcea picioarele să pară mai subţiri.

"Bestia" îmblânzită

Nicki Minaj a fost neaşteptat de "cuminte" pe covorul roșu, optând pentru o rochie simplă, fără decolteu, cu motiv inspirat de pielea unei Anaconde. dar suficient de scurtă pentru a-i lăsa la vedere picioarele. Artista s-a dezlănțuit însă pe scenă, oferind un spectacol aproape pornografic.

Beyonce, aproape totul la vedere

Vedeta a pus foarte puţin la încercare imaginaţia privitorilor, ascunzând doar o mică parte din corpul său, cu o rochie din dantelă neagră în care predominau spaţiile goale.

Katie Perry, o apariție nonconformistă

Cântăreața a fost o prezenţă deosebită cu rochia sa din denim, perfect asortată cu cea a rapperului Riff Raff, care a însoţit-o la gala MTV. Poşeta cântăreţei şi unghiile sale albastre s-au potrivit de minune cu rochia lungă.
MAI MULT DESPRE: gala, premii, tinute, rochii, MTV VMA 2014