Frumuseţe la bătrâneţe: Rachel Weisz (45 de ani ) şi Jane Fonda (77 de ani), strălucitoare la Cannes

Cele două actriţe au fost în centrul atenţiei la şedinţa foto care a precedat premiera filmului lor, "Youth", remarcându-se prin ţinutele impecabile.

Între ele sunt 32 de ani diferenţă, dar Rachel Weisz şi Jane Fonda au fost la înălţime în egală măsură miercuri, la Festivalul de Film de la Cannes.

Weisz (45 de ani) a avut o apariţie perfectă, într-o rochie mini cu motiv înflorat, care îi punea în valoare picioarele. Jane Fonda (77 de ani) a optat pentru un costum alb cu pantaloni largi, la care a accesorizat o eşarfă cu inserţii argintii şi aurii.



Cele două actriţe au strălucit la şedinţa foto de dinaintea premierei filmului lor, "Youth", regizat de Paolo Sorrentino, şi în distribuţia căruia se mai regăsesc nume importante ale cinematografiei, precum Michael Caine (82 de ani) şi Harvey Keitel (76 de ani). Cu atât mai mare este meritul Mădălinei Ghenea, care a făcut parte din echipa acestei pelicule. De altfel, românca a fost prezentă şi ea la premiera producţiei şi a pozat alături de starurile cu care a lucrat.

Filmul spune povestea unei perechi de prieteni în vârstă de 80 de ani care îşi petrec vacanţa în Alpi şi privesc înapoi în trecut, dar şi înainte, la timpul pe care îl mai au de trăit.
Unul dintre personaje este un regizor care se străduieşte să termine ultimul său film, celălalt e un compozitor retras din activitate, dar care se gândeşte serios la o ofertă de a se întoarce la lucru. Caine şi Keitel au fost eclipsaţi la premiera de la Cannes de încântătoarele lor colege de platou, remarcă Daily Mail.

Cu câteva zile înainte, Rachel Weisz s-a alăturat actriţelor Emily Blunt şi Isabelle Huppert într-o acţiune comună al cărei scop este eliminarea inegalităţilor dintre sexe în cinematografie. "E foarte trist că un asemenea eveniment trebuie să se întâmple acum, dar vrem să atragem atenţia asupra femeilor din cinematografie.
Suntem disproporţionat reprezentate la nivel de regizori şi scenarişti. Avem nevoie de mai multe filme făcute din perspectiva femeilor"
, a spus actriţa la o petrecere găzduită luni de brandul Calvin Klein.