Fiica lui Heidi Klum este independentă: Leni și-a schimbat radical look-ul și a participat singură la Festivalul Canneseries

Leni Klum, fiica în vârstă de 17 ani a lui Heidi Klum, și-a făcut apariția singură la cea de-a cincea ediție a Festivalului Canneseries, desfășurat la Cannes. Adolescenta, care calcă pe urmele mamei sale și este deja un model de succes, și-a făcut recent o schimbare radicală de look, renunțând la părul blond, în favoarea unei nuanțe de șaten închis.

Ea a pozat pe covorul roșu purtând o ținută inedită, un costum format din pantaloni scurți și jachetă de culoare verde, cu imprimeu alb și negru.


Adolescenta a completat ținuta cu o cămașă albă și bocanci negri.

Leni este fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore, însă a fost crescută de Heidi împreună cu fostul său soț, cântărețul Seal.
Omul de afaceri italian nu este implicat în viața fiicei sale biologice.



Seal, care a adoptat-o pe Leni la scurt timp după ce s-a căsătorit cu modelul german în anul 2005, are o relație foarte apropiată cu fiica sa. 


El face în continuare parte din viața lui Leni, chiar și după ce a divorțat de Heidi, în anul 2014. Seal și Heidi au împreună trei copii biologici: o fiică pe nume Lou, în vârstă de 12 ani, și doi fii - Henry, de 16 ani, și Johan de 14 ani.

Heidi s-a căsătorit în anul 2019 cu Tom Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel.

Leni a vorbit în trecut despre dorința sa de a deveni model.
„Mi-am dorit întotdeauna să fiu model, încă de când aveam 12 ani. Totul a început când eram la Brandy Melville (n. red un brand de modă). Era brandul meu favorit la acea vreme”, a declarat Leni într-un interviu pentru revista Rollercoaster.


„Îmi amintesc că una dintre fetele care lucrau acolo mi-a spus 'Ne-ar plăcea să-ți facem câteva fotografii în care să porți hainele noastre'. Eram extrem de încântată pentru că iubeam acel brand și în acea zi făceam cumpărăturile cu mama și i-am spus 'Mama, te rog! Vreau să fac asta de foarte mult timp. Tu poți să o faci, eu de ce nu pot?'”

„Răspunsul ei a fost nu și mi-a spus că sunt prea mică.
Încă de atunci am tot implorat-o. Iar când am împlinit 16 ani mi-a spus 'Ok, acum poți fi model, e în regulă'. Am 17 ani acum și în ultimul an m-am ocupat de modelling, și îmi place foarte mult”, a dezvăluit adolescenta.

În luna ianuarie a anului trecut, Leni a apărut pe coperta ediției Vogue Germania alături de mama sa celebră.


„Este distractiv pentru ea să facă asta. Nu se teme de camere pentru că a mers de multe ori cu mine la ședințe foto sau pe platourile de filmare”, a declarat Heidi despre cariera de model a fiicei sale.

Adolescenta a semnat un contract cu agenția CAA Fashion, iar mama sa are un rol direct în alegerea contractelor.
„Am ajutat-o cu obținerea unor oferte și în prezent are o mulțime de proiecte în desfășurare. Este foarte emoționant. Face lucrurile pe care eu am visat mereu să le fac!”, a spus Heidi pentru People.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Aprilie 2022