Fără machiaj, fără glamour: Miranda, din "Totul despre sex", a îmbătrânit

Cynthia Nixon (49 de ani) a ieşit nearanjată prin Manhattan. Actriţa e departe de look-ul fresh pe care îl avea în serialul care a făcut-o celebră.

Avocata cinică din "Sex And The City" care cutreiera în lung şi-n lat New York-ul, îmbrăcată în ţinute care-i dădeau forţă, s-a transformat într-o femeie normală. Astăzi, cea care a interpretat cu talent îndrăgitul personaj arată cu totul altfel.

Într-o ţinută obişnuită şi fără machiaj, Cynthia Nixon a ieşit marţi prin Manhattan. Actriţa părea o femeie obişnuită, nicidecum o vedetă, iar faptul că nu era deloc aranjată sporea impresia că îşi arată pe faţă cei 49 de ani.

Un singur lucru mai are în comun cu Miranda Hobbes - părul scurt, remarcă Daily Mail.

Altădată elegantă şi strălucitoare pe covorul roşu, ea a ieşit pe stradă purtând o pereche de pantaloni largi bleumarin, o bluză bej şi balerini, în timp ce se ducea să-şi ia fiul de la şcoală.

În mai 2012, Cynthia Nixon s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă Christine Marinoni. Cele două au un băieţel, Max Ellington Nixon-Marinoni, născut de Christine Marinoni în februarie 2011.