Facebook România: 7 trăsnăi de vedete din vara asta

18 August 2011

Isteria Facebook, ştim prea bine, că le-a atins şi pe vedete. Care mai de care îşi postează fotografiile pe contul personal ca să-și satisfacă miile de admiratori. După o mică "excursie" am descoperit cum și-au petrecut vedetele de la noi vara. Pe unde au umblat și în ce ipostaze s-au pozat.

Gabriela Vrânceanu-Firea s-a tuns singură

"M-am tuns!! Singură:))) E foarte bine, pe caniculă, să nu te încurce pletele:)) Pâna la Crăciun, creşte...". Aşa şi-a început soţia primarului din Voluntari ieri - 16 august - ziua pe Facebook. Extrem de populară pe site-ul de socializare, Gabriela Firea nu ratează nicio ocazia să împărtăşească cu prietenii situaţiile prin care trece, fie că vorbim despre luna de miere sau despre o baie în piscină. Trăiască frizeria Facebook!

Mihai Morar, la păcănele în Vegas

Asta ne spune pe Facebook. "M-a trimis Buzdugan în State să bag bani în aparate". Prezentatorul şi-a petrecut vacanţa de vară în America, la sora lui. Aici a avut ocazia să viziteze celebrele cazinouri din Vegas, dar să urmărească şi un concert live a lui Celine Dion. "Am auzit cea mai frumoasă voce de pe Pământ şi am văzut cel mai prost public de pe Planetă. Nu sunt nici pe departe fanul lui Celine, însă mi se pare că trebuie să fii făcut din circuite să nu te ridici de pe scaun când femeia asta cântă la câţiva metri de tine It's all coming back... În Vegas, oamenii s-au comportat cu Celine exact ca în faţa unui slot machine".

Iulia Albu, revoltată pe Facebook

"Este absolut incredibil ce "somităţi" ne sunt "vândute" zilnic la tv... Se pare că dintr-o dată au răsărit zeci de "bombe sexy", dătătoare cu părerea pe nişte subiecte deja clişeu şi care încearcă din răsputeri să "se afirme" în... CE? Decretez ziua de astăzi ziua oficială "m-am săturat de...". Hai să completam împreuna spaţiile libere...". Acestea erau cuvintele pe care le-a scris ieri - 17 august - soţia designerului Mihai Albu, ca şi comentariu la poza alăturată. Oare ce ar trebui să citim printre rânduri?

Dana Marijuana iubește din nou spre disperarea tatălui

Artista a reuşit să-şi supere din nou tatăl. Se pare că Marijuana, mama unei fetiţe de 4 ani, a decis să-şi ia viaţa în propriile mâini, deși de fiecare dată când a făcut-o a ajuns la dezintoxicare. A plecat de acasă, împreună cu noul iubit, uitând de copil. Ce spune tatăl, citat de Cancan: "Dana e o proastă şi se lasă prostită de toţi bărbaţii. De fiecare dată are de suferit, dar, na, ea zice că iubeşte. Toţi cu care a fost au tocat-o de bani. Pentru ultimul a făcut credit la bancă 300 de milioane, ăla a fugit cu banii şi acum ea trebuie să plătească zece ani câte trei milioane pe lună. Eu nu vreau să mai sufere şi mi-e frică să nu ajungă iar la droguri dacă asta de acum o părăseşte. S-ar apuca din nou de droguri".

Smiley, la munca de jos

"Working, working, working day and night", a scris Smiley sub poza postată pe FB.  Artistul pare a fi un gospodar din naştere. În vara aceasta, a lăsat microfonul şi s-a apucat de pus... pavele. Se pare că e mai profitabil decât cântatul.

Mugur Mihăescu, cu familia în valuri

Iată-l pe Mugur cum se aruncă în valuri alături de fiica lui şi de soţie. Poza a fost făcută în Cancun, Mexic, iar fostul comic, actualul politician, pare fericit. Garcea a murit! Trăiască Facebook! Oare o fi fost rece apa?

Simona Florescu, sexy în Grecia

Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu întinereşte pe zi ce trece. Zilele trecute a postat o poză pe Facebook din concediu pe care l-a petrecut în Grecia unde, dacă stăm bine să ne gândim, petrece mai mult timp decât în ţară. Fosta doamnă Dichiseanu arată senzaţional, nu degeaba l-a vrăjit pe noul ei soţ, pe care încă îl ţine ascuns de ochii publicului.