Eurovision 2015. Reacţia vedetelor din România după ce Voltaj a ajuns în finală

21 Mai 2015
Reprezentanții României la Eurovision 2015 au trecut cu bine de semifinala din 19 mai, Voltaj calificându-se fără emoţii în finala de pe 23 mai.

„Simt că mi s-a luat o piatră de pe suflet! Sunt încântat că am reușit să facem fericiți atâția români, pe care i-am simțit alături de noi în fiecare secundă din cele trei minute de pe scena de la Stadthalle! Dar, mai ales, sunt fericit că mesajul nostru merge mai departe și că tot mai mulți oameni sunt sensibilizați la problema copiilor care cresc cu gândul la părinții lor, plecați la muncă departe de ei.
Lor le este dedicată participarea noastră la Eurovision și tot lor le datorăm reușita din această seară”
, a spus Călin Goia după anunțarea rezultatelor semifinalei.

Vedetele din România s-au grăbit să îi felicite sau să îi pună la zid pe cei de la Voltaj pentru show-ul făcut sau pentru piesa cântată.

Mihai Trăistariu nu a fost impresionat de show

Cântăreţul care a reuşit să facă o impresie foarte bună în trecut la Eurovision a comentat pe pagina sa de Facebook prestaţia celor de la Voltaj. Trăistariu a precizat că melodia este bună, însă show-ul lasă de dorit.

"Voltaj a cântat fără greşală. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să le mulţumim românilor din Diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe. Favoritele mele până acum sunt aşa: Suedia, Spania, Australia, Italia şi Rusia", a scris Trăistariu pe celebra reţea de socializare.

Horia Brenciu, fericit că Voltaj a ajuns în finală

Cântăreţul a fost încântat de prestaţia băieţilor de la Voltaj la Viena şi le-a urat baftă în finala de pe 23 mai.

"Mesaj, linie melodică, modestie, emoţie, regie, scenografie, vestimentaţie şi nicio notă falsă. Bravo, Călin! Bravo, Gabi! Bine, Oliver! Felicitări, Voltaj! Baftă în finala de sâmbată de la Eurovision", a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Elena Cârstea, bucuroasă pentru cei de la Voltaj

Elena Cârstea a comentat fără întrerupere pe pagina ei de Facebook semifinala Eurovision 2015. Înainte de a urca Voltaj pe scenă, artista a afirmat că le ţine pumnii băieţilor.

"Aștept cu nerăbdare să văd semifinala Eurovision și, indiferent de rezultat, să le dorim succes băieților de la Voltaj. Voltaj, Până la capăt", a scris Elena Cârstea, care a fost bucuroasă că românii s-au calificat în finală. "Mă bucur pentru Voltaj, felicitări! Ce-a fost greu a trecut", a mai scris ea.

Moise Guran spune că "De la capăt" este o piesă tristă

Deşi are o emisiune financiară, Moise Guran s-a uitat la Eurovision 2015 şi şi-a spus părerea prin intermediul paginii personale de Facebook.

“Era normal să cânte cea mai mare parte a piesei în limba română. Voltaj nu a targetat Eurovisionul cu această piesă, ci pe românii plecaţi în Europa. De aici şi explicaţia pentru lipsa unui show spectaculos, sclipitor. 'De la capăt' este o piesă tristă, despre o realitate dramatică, dar nu mila europenilor o caută, ci sensibilizarea românilor plecaţi. Pe final au cântat o strofă în engleză din respect pentru cei care nu înţeleg limba română, dar ei s-au dus acolo, în mod asumat, pentru români”, a scris Moise Guran.

Liana Stanciu spune că oricum suntem câştigători

Şefa delegației României la Viena a afirmat că, indiferent ce va face Voltaj în finală, România este câştigătoare.

„Indiferent ce loc vom ocupa în finală, suntem deja câștigători. Sâmbătă, după concurs, vom sărbători de două ori: Călin schimbă prefixul, iar România încheie încă o participare frumoasă la Eurovision”, dezvăluie Liana Stanciu.

MAI MULT DESPRE: Eurovision, finala, Voltaj, Eurovision 2015