Dosar Eva: 7 războaie totale ale Oanei Zăvoranu. Vezi câte a pierdut!

9 Septembrie 2012
Profesionistă a scandalului, Oana Zăvoranu nu iartă nicio ocazie pentru a ieşi în evidenţă. Mereu pusă pe harţă, vedeta s-a consacrat prin stilul său bătăios, deseori de mahala, în care abundă cuvintele deochiate, ameninţările şi tonul ridicat. Să te ferească Sfântul să te ia în vizor, căci doar dacă vorbeşti mai tare şi mai colorat decât ea scapi neşifonat!
Personaj pitoresc, producător de fraze memorabile şi de audienţă la orice oră, Oana Zăvoranu atrage atenţia prin stilul ei frust.
Îşi joacă rolul cu consecvenţă şi din această cauză nu prea are aliaţi; în războaiele sale cu restul lumii, ea joacă pe cont propriu.

Oana s-a judecat cu mama ei pentru moştenire

Vedeta şi-a dat mama în judecată, acuzând-o că i-a falsificat semnătura. După mai bine de patru ani de procese şi de acuzaţii, în primăvara anului trecut cele două s-au împăcat. Armistiţiul a durat doar o lună.

Scandalul s-a reaprins după ce Mărioara Zăvoranu a acuzat-o pe Oana că nu vrea să renunţe la proces. "Sunt dezamăgită, am crescut la piept o viperă", a declarat Mărioara în emisiunea "Un show păcătos". Oana a susţinut că recursul a fost formulat înainte de împăcarea lor. "Sunt un om credincios, sunt un om bun şi nu pot să îmi lovesc mama mişeleşte. Ea rămâne mămica mea iubită şi între noi nu există iubire pe bani. Niciodată nu voi mai face o plângere penală împotriva mamei mele. Ce se întâmplă acum este voia lui Dumnezeu. Acest proces trebuie să meargă mai departe. Îmi iubesc mama extrem de mult şi îmi pare rău că s-a supărat pe mine din cauza banilor", a spus vedeta atunci.

Finalmente, în decembrie anul trecut, Oana s-a împăcat cu mama ei, aflată pe patul de spital din cauza unor probleme grave de sănătate. În ziua în care Mărioara Zăvoranu a împlinit 63 de ani, fiica ei i-a adus un buchet de flori şi i-a mărturisit că o iubeşte ca în prima zi. "La mulţi ani, mamă! Îţi doresc multă sănătate! Vreau să îmi cer iertare de la tine. Sper că ţi-ai dat seama că nu am dorit să te omor, chiar dacă au existat discuţii între noi. Vreau să ştii că, în felul meu, dragostea mea pentru tine nu a reuşit să o şteargă nimeni, indiferent de ce se întâmplă între noi, eu niciodată nu ţi-am dorit răul", a mărturisit Oana cu ochii în lacrimi.

Mărioara a fost impresionată de gestul Oanei. "Cum să vreau eu vreodată să te omor pe tine? Îţi multumesc că mi-ai facut o seară frumoasă. Cu câtă dragoste îţi vorbeam şi îţi povesteam, cum să vreau să te omor? Să îţi dea Dumnezeu tot binele din lume şi sper să mă bucur şi eu de tine. Mă simt rău din cauza stresului, mi-a scăzut glicemia, am probleme cu rinichii. Nu e de glumă! Tu eşti o femeie puternică, chiar dacă ai căderi. Să dea Dumnezeu, aşa să fie! Duşmancele astea au profitat de faptul că suntem singure. Nu au crezut că suntem tari. Din dragoste te-am făcut, din foarte mare dragoste, nu am încercat să scap de tine! E adevărat că tatăl tău te-a dorit mai mult decât mine, eu am vrut să mai treacă un timp", i-a spus Marioara fiicei sale.

După ce au făcut pace, cele două Zăvorance s-au aliat împotriva lui Pepe, atacându-l organizat. Mărioara l-a făcut "ţigan cu opt clase" şi a spus despre soţia lui, Raluca Pastramă, că e urâtă ca un cal, iar Pepe i-a răspuns că ştie ce a făcut ea recent cu un tinerel de 33 de ani.

"Querida" a declanşat "Jihadul" împotriva lui Huidu

Înfuriată pentru că a devenit, timp de mai mulţi ani, ţinta predilectă a ironiilor celor doi cârcotaşi, Oana Zăvoranu a declanşat un război total împotriva celor doi realizatori. Pe Huidu l-a duşmănit cel mai mult şi nu a încetat "să-l toace" nici măcar când acesta era la pământ.

După un război de gherilă purtat pe bloguri şi în presă, "Querida", cum o botezaseră cârcotaşii s-a răzbunat cu vârf şi îndesat. Mai întâi, când Huidu a suferit un accident de schi în Austria, Oana a continuat să-l facă cu ou şi cu oţet pe Şerban: "Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost", a spus ea atunci. "Acest individ dacă nu s-ar fi născut ar fi fost de zece milioane de ori mai bine. Îmi pare rău mai mult pentru copacul ăla. Am devenit brusc ecologistă", a declarat Oana pentru ziarul Naţional.

Huidu şi-a revenit cu greu şi a abandonat "meciurile" sale tradiţionale cu Oana şi cu Mircea Badea. Destinul i-a dat însă o palmă şi mai grea fostului cârcotaş: în toamna anului trecut, Şerban producea un grav accident auto, soldat cu trei morţi. Mircea Badea a evitat atunci să lovească un om aflat la pământ. Oana, însă, n-a avut milă şi şi-a executat cu satisfacţie "inamicul". "Este a doua oară când sunt invadată de tel. de la ziarişti cu privire la ce «ispravă» a mai făcut acest nefericit care sălăşluieşte încă printre noi şi până mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis părerea şi aţi făcut bloguri peste bloguri ca să îl apăraţi. Să vedem dacă mă veţi contrazice şi acum când doi oameni au murit doar pentru că el trăieşte. Rămân la poziţia mea: este vremea să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcăreşte şi omoară la propriu oameni nevinovaţi. Mi-e silă, dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta. Condoleanţe sincere fam. îndoliate", a scris ea pe Facebook.

După câteva săptămâni, destinul i-a adus faţă în faţă, în trafic. Oana a povestit la Kanal D cum s-a întâlnit cu "duşmanul" ei, în Bucureşti, aşteptând la semafor, în maşină. "Ne-am întâlnit în trafic şi stătea ca prostul. Am deschis geamul, i-am făcut cu mâna şi i-am arătat cinci degete, câţi ani de puşcărie să facă. Nu o să plâng pentru că Huidu este la pământ. Fraierul a crezut că îl salut. L-am lăsat să deschidă geamul să ia o gură de aer şi apoi eu l-am închis pe al meu!", a spus Oana la Cancan TV.

Derby senzaţional: Zăvo - Vadim Tudor, scor egal

Cam în aceeaşi perioadă în care savura "victoria" în faţa lui Huidu, Oana Zăvoranu deschidea ostilităţile pe un alt front, de data aceasta cu un adversar greu, "blindat", pe măsura ei. N-a fost un meci uşor, dar în cele din urmă, după ce s-au bălăcărit cum le-a venit mai repede la gură, părţile au îngropat securea războiului.

Scandalul a început după ce Corneliu Vadim Tudor i-a luat partea Mărioarei Zăvoranu în războiul cu fiica ei. Sosit în platoul emisiunii "Acces direct", politicianul a atacat-o dur pe vedetă şi n-a putut fi temperat nici de moderatoarea Simona Gherghe: "Ce să-i spun unei persoane care îşi demonizează mama şi îi doreşte moartea? O ştiu de când era pe oliţă, regret că nu i-am pus oliţa-n cap! Dacă se luptă cu mine, e sinucigaşă, o compătimesc. Vrei să-mi scot mănuşile? Mă fac măcelar, mă scald în sângele tău, metaforic vorbind", i-a transmis el Oanei. Tribunul a continuat: "Încă o dată te întreb, cine e maimuţa asta? Este o mahalagioaică, crescută printre ţigani, care ridică râtul porcin la mine. Ce facultate a făcut, Drept? Drept în nas!" Şi operaţiile estetice ale Oanei au fost subiect de ironii: "Are tatuaje, are şuruburi, o duci cu magnetul! E o guristă (...). M-a făcut pe mine boşorog? Te făceam eu de mergi în patru labe!"
Vadim o compătimea pe Marioara Zăvoranu: "Să-i mulţumească Oana pentru ochii ei verzi. Vrea să-şi omoare mama şi să-i ia cimitirul. O atrage în capcană şi o face albie de porci. I-am zis Marioarei: «Ai făcut-o la beţie? Ce-i cu tine?». Venim din lumi diferite, eu am creat un partid pe care îl conduc de 20 de ani, Oana e nimeni, e un rahat cu moţ... bine, fără moţ! Pepe a fost un martir că a stat cu ea şapte ani, de n-o să aibă o statuie în Ferentari..."
Liderul PRM s-a declarat indignat că fosta soţie a lui Pepe a fost în stare să o facă pe mama ei să ajungă în stare critică la spital: "Opreşte-te, blestemato! Mătur ţara cu tine, eşti vai de capul tău. Nimeni nu te place şi nimeni nu te vrea. Scutur dracii din tine! Femeia asta suferă din cauza ta. Ţi-ai băgat mama în spital, nenorocito, vai de soarta ta."

Vadim şi Oana s-au dat în judecată. Vedeta TV a declarat la România TV că din punct de vedere politic Vadim este "zero barat" şi l-a ameninţat că dacă va continua să o atace va face despre el o serie de dezvăluiri incendiare: "Greşeala aparţine familiei mele care prin anii '70 a primit căţeaua păduchioasă în casă, pe VC Tudor. El se bagă în seamă, pentru că din punct de vedere politic este zero barat. Mă târâia pe la conferinţele de presă spunându-mi «copil frumos, dacă tu vii, vin şi televiziunile». Păi aţi văzut om politic care să vină să comenteze divorţul Oanei Zăvoranu de Pepe, divorţul Monicăi Columbeanu? L-aţi văzut pe Crin Antonescu să vină să comenteze?".

"Această Oana Zăvoranu nu există. Artistă nu e, juristă nici atât pentru că este analfabetă. Eu am dat-o în judecată pentru că la emisiunea lui Capatos, după fundul lui Emil Boc, a ieşit şi fundul de maimuţă al Oanei Zăvoranu cu nişte porcării de neimaginat despre mine", a replicat Corneliu Vadim Tudor.

Zăvo l-a avertizat pe preşedintele PRM să nu mai vorbească despre ea, în caz contrar urmând să facă dezvăluiri despre el. "A spus într-un interviu că la 4 ani a căzut în cap de pe casă, iar acum noi toţi simţim repercusiunile acestui accident. Dar dacă a căzut în cap, are circumstanţe atenuante. S-a întâmplat în Ferentari, cartierul copilăriei sale. Aşa că tu eşti ferentarist, măi, Vadime. Eu, care sunt o fată fină, îţi spun că, dacă mai îndrăzneşti să faci afirmaţii despre mine, chiar încep un război cu tine. Dacă fac nişte dezvăluiri, nu e bine pentru el", l-a somat ea.

Războiul cu Pepe, fără sfârşit

Cântăreţul a decis să o părăsească pe Oana după ce a aflat că aceasta îl înşelase cu Tudor Ionescu, alias Tudy. De atunci, războiul dintre cei doi foşti soţi nu mai conteneşte. Nu trece o lună fără ca unul să nu-i plătească celuilalt o "poliţă".

Pepe şi Oana Zăvoranu au divorţat amiabil în iunie 2011. Însă ceea ce a urmat numai amiabil n-a fost. După ce cântăreţul s-a logodit cu Alina Pastramă şi a anunţat că va avea un copil, Zăvo a început să-l atace susţinut, iar Pepe nu s-a lădat mai prejos. "De 7 ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înţeles că nu o mai bucur. Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să-mi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a mărturisit Pepe la "Un show păcătos".

În mai, Oana a mai încercat să puncteze, dezvăluind că la o lună după divorţ a avortat copilul conceput cu Pepe, dar aceasta n-a fost impresionat. "Fabulaţii", a conchis el. Într-un interviu acordat în iulie, în exclusivitate pentru eva.ro, Pepe a mărturisit că după plecarea sa din casă, nu a plâns după Oana. "Dragostea noastră s-a stins oarecum treptat. La momentul despărţirii noastre, totul era încheiat. Nu am plâns, eram deja vindecat. După plecarea mea din casă, mi-a fost din ce în ce mai bine. Nu am avut de ce să plâng sau să îmi mai fie dor. Acum sunt fericit şi împlinit", a povestit artistul.

După ce l-a făcut pe fostul ei soţ "ţigan", "homosexual", "prostituată", Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Pepe pentru declaraţii defăimătoare. Instanţa a stabilit că ea trebuie să-i achite lui Pepe daune morale în valoare de 10.000 de lei. Potrivit RTV, judecătorii nu au ţinut cont de faptul că Oana şi-a cerut de fiecare dată scuze. Pepe a anunţat că va dona banii pentru copiii nevoiaşi.

Adriana Bahmuţeanu, prinsă "la înghesuială"

În aprilie, după ce soţia lui Prigoană i-a transmis să-l lase în pace pe Pepe, pentru că el este împlinit din toate punctele de vedere, Oana a declarat pentru Libertatea că Adriana este o "mahalagioacă".

Adriana Bahmuţeanu spusese că nu e de acord cu acţiunile Oanei Zăvoranu şi că n-ar vrea să ajungă în postura ei. "Dacă aş fi în aceeaşi situaţie cu a Oanei ar da Prigoană cu mine de pământ. Sunt convinsă că ne-am despărţi. Ştiind că eu am greşit nu aş merge la vreo emisiune să jelesc. Nici a doua zi, nici a treia zi", a spus Adriana Bahmuteanu la Antena 1.
Atât i-a trebuit Oanei. "Sunt consternată pentru că o văd pe Adriana Bahmuţeanu dându-şi cu părerea, fără să o întrebe nimeni, iar asta dă de gândit. Dacă ne reamintim, Adriana Bahmuţeanu s-a remarcat acum câţiva ani, certându-se până în zori la OTV cu amanta lui Silviu Prigoană. Mai mult, dacă derulăm filmul, motivul pentru care Prigoană a spus că se desparte de Bahmuţeanca a fost că l-a înşelat. Chiar el a spus acum câţiva ani că ea a mers în apartamentul de burlacă, unde şi-a făcut de cap cu nu ştiu cine. (...) Eu nu am nimic cu ea, să fie sănătoasă, chiar nu mă doare deloc de ea", a acuzat Zăvo la "Un show păcătos".

Aşa cum obişnuieşte, Oana n-a uitat să-şi ia revanşa când adversarul se află în dificultate. Profitând de scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Prigoană, ea a scris câteva cuvinte grele pe Facebook: "(...) unele care îmi dădeau mie sfaturi să <<îl las pe Pepe să fie fericit>>... de parcă nu îl las eu să facă ce-o vrea el... şi care a fost făcută doamna de soţul ei (Adriana Bahmuţeanu, n.r.), iar acum face turul televiziunilor să îl porcăiască şi să se vaite ce rău e el şi ce bătută e ea şi cum moare ea săraca cu puradeii în casă de foame... (nu prea încăpea în platou de ce înfometată era mititica de ea, e total lipsită de jenă, uitând că acum mai puţin de 2 luni îmi dădea mie lecţii(neîntrebată de nimeni) de cum să am o căsnicie "frumoasă" ca a ei."

Mircea Badea, judecat în lipsă

Vedeta a scris pe Facebook că în urmă cu mai mulţi ani a avut o relaţie cu realizatorul TV şi că acesta nu vrea să recunoască faptul că a înşelat-o pe Carmen Brumă.

Nu este prima dată când apare această acuzaţie la adresa lui Badea. Potrivit ziarului Click!, iubitul Oanei, Răzvan Dumitrescu, a dezvăluit într-o emisiune TV că Zăvoranu şi Badea au fost iubiţi în urmă cu aproximativ 12 ani. "Surprinzător, acum puţin timp, am avut parte de o reacţie de "găină speriată" din partea unui "ciumpalac" care CULMEA!!!!!! se dă mare MASCUL, şi care însă nu a fost în stare să îşi asume o chestiune din trecut .... oooops, am uitat că el în perioada aceea avea o "mirifică şi perfectă poveste de dragoste(pfffff) cu o aşa zisă fătucă, care se chinuie din greu şi ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e, ce mirific şi unic arată, şi mai ales cât de "mult" se iubesc ei de 12 ani. Mergând mai departe am priceput că dacă "topmodela" "wanna be" ar fi aflat că în timp ce ea ştia că ei se "iubesc de crapă" el calcă strâmb (eu eram liberă la acea vreme, sâc!!!:)).... probabil că dormea pe balcon la mamaie cu posterele alea cu Sabrina şi femei dezbrăcate deasupra pătuţului de rogojinuţă (...) Că tot cu "mamaie" stă şi acum, nu ştiu sigur dacă tot posterele din Hustler le are pe perete", a scris Oana Zăvoranu.

Fosta soţie a lui Pepe nu s-a oprit aici: "Aşa că s-a gândit ciumpalacul că cel mai indicat ar fi să nege orice implicare cu mine, pentru că, nu-i aşa, o "duduiţă ca mine "neapărută prin presă sau tv" ar găsi un moment prielnic să spună că a avut o "poveste de dragoste "cu el, acest, Alain Delon în mizerie (...) şi să vedem saltimbancul mahalagiu şi isteric al ţării pe unde scoate cămaşa şi cum îi explică "superbei", cum e cu relaţiile astea extra relaţile de bază (cică!!!!).... hai că abia aştept mirciulică duru-duru (să nu fiţi răi să vă gândiţi la rima de la final:)) cât de "dur" şi de "rău" vei fi tu acum, când chiar ai fost mârlan şi mincinos.... te aştept cu răspunsul tău de muiere nef***tă cât de repede poţi tu."

Replica lui Mircea Badea întârzie, întrucât acesta e plecat în vacanţă. Dar în mod sigur e la curent cu situaţia şi nu va lăsa lucrurile aşa.

Scandalul cu Oana Mareş: Oana a trecut la ameninţări

Zăvo s-a enervat după ce a tot fost luată peste picior în emisiunea prezentată de Oana Mareş la Antena 2 şi a dezlănţuit un atac dur pe Facebook. Numai că a avut o surpriză: a primit o replică ironică şi usturătoare, aşa că Zăvo a trecut la următoarea fază: ameninţările.

Postarea Oanei Zăvoranu nu lasă loc de interpretări. Reiese clar cine era ţinta sa: "Nu ştie nimeni cât am suferit şi cât am tras după divorţ că mi-am "permis" după 8 ani să nu îl mai iubesc pe cel cu care eram măritată, deşi altele care au făcut la fel sau eventual s-au şi combinat imediat cu cei mai buni prieteni ai foştilor soţi, nu au mai fost atât de blamate!!!!... sau care au fost luate de soţi personal din paturile amanţilor!!! (e una cu o bubă la gură pe antena 2 (Oana Mareş, n.r.), care mănâncă rahat cu polonicul de mine în fiecare emisiune, dar a uitat că soţul a luat-o din patul amantului care "întâmplător" era şi cel mai bun prieten al lui!!!!...şi ea e o sfântă acum...", a scris Oana pe Facebook.

Pentru prima dată, Mareş i-a dat o replică tare: "O privesc pe Oana Zăvoranu şi citesc declaraţiile sale cu simpatia, dar şi compasiunea cu care priveşti un frate mai mic, cu un retard mintal".

Cuvintele blondei au provocat-o imediat pe Oana Zăvoranu. "Ştie să vorbească şi fară prompter sau cască? Mă mir! Păi de aia e o anonimă, iar eu sunt Oana Zăvoranu. Să zică merci că a apărut şi ea prin ziar că am vorbit eu de ea, că la capitolul realizări are doar cititul pe promper înregistrat, că în direct e greu. Să aibă grijă de copil, că poate dacă se forţează să scrie când ea numără cu greu până la zece, să nu ajungă pe la spital de atâta efort intelectual. Să vorbească în pungă că o ascult eu săptămâna viitoare!", a declarat Zăvo, pentru Cancan. Apoi a trecut la ameninţări: "Gata! Ăsta e momentul ei de glorie! Sunt devastată de ce a zis de mine! Că a făcut efort şi a abuzat de tastatură, ea fiind obişnuită cu microfonul! Să nu mă facă să dau eu poze cu ea, că o să plângă pe preşul meu. Poze frumoase tare! Cu îndeletnicirile ei nocturne înainte de întâlnirile cu amantul, adică prietenul soţului", a mai spus Oana.