Doi "cocoși" înfierbântați: Momentul în care Orlando Bloom a vrut să-l bată pe Justin Bieber

Actorul a încercat să-l lovească pe cântăreţul canadian, dar a reușit doar să-l îmbrâncească puțin. Motivul disputei: Justin s-ar fi combinat cu Miranda Kerr.

Ciocnirea dintre Orlando Bloom și Justin Bieber continuă să facă valuri în presa occidentală. Cotidianul britanic Daily Mail a intrat în posesia unor imagini noi, conținând momnentul în care actorul încearcă să-l lovească cu pumnul pe tânărul cântăreț canadian. Incidentul a fost filmat de o persoană, miercuri, în zori, la scurt timp după ce Bieber a intrat în popularul restaurant Cipriani, înconjurat de anturajul său.

Justin era liniștit și amabil, totul era în regulă.
Dar Orlando a luat foc când l-a văzut și a început să se ia de el
sursa citată de Daily Mail
De cum l-a văzut, Bloom, care era îmbrăcat într-o cămașă albă, s-a dus direct spre Bieber, apoi a încercat să-i dea un pumn în figură. Martorii spun că lovitura nu și-a atins ținta, întrucât gărzile de corp care-l însoțeau pe canadian au intervenit și i-au despărțit pe cei doi.
Disputa a continuat în stradă, unde Bloom și Bieber s-au îmbrâncit puțin, cu bodyguarzii între ei. "Nenorocitule!", i-a strigat canadianul lui Orlando și cam asta a fost tot. Duelul s-a încheiat aici.

Fără să pară afectat de atacul brusc la care a fost supus, Bieber și-a văzut apoi de ale lui, pozând cu mai multe admiratoare, cu nelipsita lui șapcă așezată ștregărește pe cap. Bloom a luat-o și el în altă direcție, apoi s-a întors brusc pentru a gesticula furios spre Justin, aruncându-i și vreo două vorbe "de bine".
Cum însă "gorilele" îl vegheau cu mare încordare, actorul n-a mai putut să se apropie de puștiul obraznic pe care tare ar fi vrut "să-l altoiască" puțin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Iulie 2014