Declaraţiile săptămânii. Andrei Aradits: "M-am apucat de gătit din instinct de supravieţuire"

22 Martie 2015
Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.

"M-am apucat de gătit din instinct de supravieţuire"

Andrei Aradits. protagonistul show-ului "Singur Cook" a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru arta culinară după ce soţia sa, Andreea, i-a făcut paste. Sursa: Libertatea

"Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că la 45 de ani o femeie e bătrână şi expirată"

Mihaela Rădulescu a răspuns pe Facebook după ce a fost criticată pentru prestaţia ei de la "Românii au talent"

"Mi-e frică să nu îşi piardă minţile"

Mihaela Borcea a vorbit despre viaţa în închisoare a fostului ei soț, Cristi Borcea. Sursa: Libertatea

"Eu nu-mi permit să spun despre o persoană că are un kilogram sau două în plus. Nu am niciun contract semnat pentru asta şi nici nu primesc un onorariu atât de mare ca alţii"

Dani Oţil a glumit ironic în emisiunea "Neaţa" de miercuri, de la Antena 1, făcând aluzie la scandalul declanşat de Mihaela Rădulescu

"Singurul om care a vrut ca toată lumea să fie de acord cu el a sfârşit pe cruce"

Şerban Huidu s-a declarat încântat de evoluţia Mihaelei Rădulescu la "Românii au talent". Sursa: ziarulring.ro

"Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul şi rezultatele sunt cele aşteptate.... provocarea ei a mers şi şi-a atins scopul!"

Oana Roman i-a luat apărarea pe Facebook Mihaelei Rădulescu după prestaţia acesteia de la "Românii au talent"

"Mihaela Rădulescu a fost, este şi va rămâne un exponent de bază al femeii vulgare, agasante, agasante vizual şi, mai ales, oricând un motiv extrem de serios de reflecţie asupra chirurgiei estetice duse la extrem"

Iulia Albu, la rubrica "WOW sau Bau Bau", din cadrul emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D

"Nu sunt un sfânt, dar sunt un om care a visat şi care încă mai visează. Şi din cauza asta sunt un ratat. Pentru ca nu sunt bogat"

Andrei Gheorghe a scris pe Facebook despre arestările politicienilor acuzaţi de corupţie

"Dacă tinerele aspirante la premiu nu şi-au scos coastele că să fie mai slabe, aşa cum a făcut Mihaela Rădulescu, asta e. E dureros!!!"

Coregraful Cornel Patrichi, fostul membru al juriului de la "Dansez pentru tine" a declarat pentru wowbiz.ro că a fost pusă să jurizeze dansul "o persoană a cărei profesie precisă şi ştiută este aceea de taximetristă"

"Nu prea seamănă cu el"

Mirela Boureanu Vaida a vorbit la Antena 1 despre fetița sa, Carla Maria, în vârstă de trei săptămâni, şi a spus că nu seamănă cu tatăl ei

"Să fiu copilul tău e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat"

Mesajul transmis de Cezar Ouatu mamei lui, în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars

"Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate"

Designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana s-au pronunţat, într-un interviu acordat revistei italiene Panorama, împotriva familiilor gay, în ciuda faptului că ambii sunt homosexuali. Sursa: Mediafax

"Gândirea voastră arhaică este complet în afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creaţi. Nu voi mai purta niciodată produse ale casei Dolce & Gabbana"

Elton John a decis să boicoteze produsele D&G, după ce designerii principali ai casei de modă italiene au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro sunt "sintetici". Sursa: Mediafax