De ce ne-am săturat de relaţia Bianca-Botezatu. 5 motive

5 Decembrie 2011

Povestea de dragoste sau afacerea care a existat între Bianca Drăguşanu şi Botezatu făcea, la un moment dat, valuri în rândul publicului spectator. Astăzi, însă, flăcările s-au stins, iar apariţiilor lor devin din ce în ce mai neinteresate. Dacă până mai ieri peste tot se discuta despre această iubire... cu multe semne de întrebare, astăzi oamenii au ajuns să spună: "Doamne, iar Bianca şi Bote!". O scurtă analiză a fost de ajuns ca să iasă în evidenţă 5 motive clare care au dus la această scădere de popularitate.

1. Apar prea des la televizor

Dacă au mers pe principiul "Ochii care nu se văd se uită", au făcut o mare greşeală pentru că în cazul lor ar fi funcţionat mai bine zicală: "Calitate, nu cantitate". Mediatizarea excesivă pe acelaşi subiect devine enervantă şi plictisitoare pentru spectatori. Să ne uităm, bunăoară, la un alt exemplu grăitor; Oana Zăvoranu care a început să dispară din atenţia publicului.

2. Dragostea lor are ceva fals

Încă de la începutul presupusei lor relaţii, oamenii au spus că, pe alocuri, miroase a business. Ea, frumoasă, dar necunoscută, el, cunoscut, dar destul de marginal la vremea respectivă. Povestea Cenuşăresei este greu de crezut în lumea tulbure a vedetelor din România unde fiecare încearcă să scoată un profit din ceea ce face. În plus, eforturile pe care le făcea Botezatu pentru ca Bianca să fie promovată au ridicat, iarăşi, multe semne de întrebare.

3. Certurile lor sunt doar un spectacol

Fie că vorbim despre relaţia extra-cuplu a Biancăi Drăguşanu cu Adrian Cristea, fie că vorbim despre bătaia pe care, se spune, că i-ar fi aplicat-o Botezatu fostei lui iubite, în toate aceste scandaluri se observă o strategie de creştere a popularităţii. Să ne amintim că înainte să devină publică această relaţie, Cătălin Botezatu era un designer român respectat, dar atât. Astăzi este realizator TV, invitat special, fost participant la Dansez pentru tine, etc.

4. Nu sunt percepuţi de opinia publică ca un cuplu sau fost cuplu

Cearta este cuvântul care-i leagă pe cei doi. Senzaţia e că mai întâi publicul a aflat de certurile lor şi mai apoi de iubirea pe care au spus că şi-au purtat-o. Dorinţa vădită de a scoate bani, într-un fel sau altul, din această "relaţie", a transformat-o într-o melodramă ieftină, imposibil de digerat chiar şi de cel mai pofticios public.

5. Nu există niciun pic de tensiune erotică între ei

Un alt aspect care le-a jucat feste celor două vedete sunt imaginile lor publice complet diferite. Ea este clar iubită de fotbalist, siliconată, rujată în exces, rimelată la maximum şi artificială. El este designerul care, înainte de a vedea femeia ca pe o posibilă iubită, o vede ca pe un model care prezintă creaţii vestimentare. Tocmai aceste două aspecte au estompat orice de magnetism erotic între cei doi. Nici măcar scena sexy din pădurea Băneasa nu a revitalizat sexual vorbind povestea lor de dragoste. Să ne amintim cum cei doi au încercat să regizeze magistral o partidă de sex, moment care ar fi trebuit să convingă publicul cât de mult se iubesc. Efectul a fost tocmai invers, pentru că majoritatea celor care au văzut fotografia au spus că totul a fost o făcătură.