Cum se iubesc vedetele în public? 5 ipostaze în care au fost surprinse

1 Aprilie 2014
Unele vedete nu mai au răbdare să ajungă în căminul conjugal atunci când este vorba despre gesturile intime. Dacă unii au fost prinşi de paparazzi pe plajă în timp ce făceau sex, alţii au fost surprinşi în parc în timp ce erau la un pas să înceapă o adevărată partidă de amor.

F. Charm şi Rolla Sparks, momente intime în parc

Cei doi cântăreţi au fost surprinşi zilele trecute, de paparazzii de la Cancan, în timp ce se plimbau prin Parcul Carol. La un moment dat, F. Charm a dat frâu liber pasiunii şi a mimat câteva scene de sex cu iubita lui, Rolla Sparks, sub privirile uimite ale celor din jur.

Roxana Ionescu iubeşte din nou

La începutul acestui an, „Mama Natură“ a anunţat că iubeşte din nou. Vedeta de la Antena 1 formează un cuplu cu afaceristul timişorean Tinu Vidaicu, alături de care petrece tot mai mult timp, chiar dacă cei doi nu locuiesc împreună. Roxana Ionescu a început să-l ia cu ea prin cluburi pe Tinu, iar în urmă cu aproximativ o lună de zile, paparazzii i-au surprins pe aceştia în timp ce stăteau pe o canapea dintr-un club şi se sărutau de zor, fiind parcă nerăbdători să ajungă în „cuibul lor de nebunii“.

Simona Traşcă, aproape de a face sex în piscină

Pamela de România, aşa cum este cunoscută de publicul larg, a schimbat în ultimii ani iubiţii mai ceva ca pe piesele vestimentare. În vara anului trecut, Simona Traşcă şi iubitul ei de la acea vreme au fost surprinşi de paprazzi în timp ce se aflau la piscină.

În fotografiile apărute în presa tabloidă la acea vreme se putea vedea cum Simona se urcase peste iubitul ei atât în piscină, cât şi atunci când acesta se afla pe şezlong, la bronzat. Fără doar şi poate, scenele de iubire dintre cei doi puteau fi introduse cu lejeritate într-un film erotic.

Romică Ţociu, sex cu amanta pe plajă

În vara anului 2012, Romică Ţociu a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla pe plajă împreună cu amanta sa şi făceau... sex. Cu doar un an înainte de a-i prinde în timp cese iubeau pe plajă, Romică Ţociu şi amanta lui fuseseră fotografiaţi de paparazzi şi într-o benzinărie, în timp ce se sărutau cu foc.

Bianca Drăguşanu şi Botezatu, sex în pădure

În urmă cu mai mulţi ani, pe când formau un cuplu, Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu au fost surprinşi de paparazi în timp ce făceau sex în public. O dată s-a întâmplat în pădurea de la Băneasa, imediat după ce fosta asistentă a lui Capatos l-a luat pe Bote de la aeroport, iar o dată în mare, la Mamaia.