Cum s-au distrat vedetele în vacanţă. 10 poze sexy

Perioada concediilor se apropie de final atât pentru "muritorii de rând", cât şi pentru starurile internaţionale, care şi-au petrecut vacanţele în locuri senzaţionale şi au împărtăşit imaginile cu fanii lor din întreaga lume.

Pe reţelele de socializare, cele mai multe vedete postează imgini sexy şi glamour din timpul sejururilor de lux. Destinaţiile lor de vacanţă variază de la insule private, plaje exotice sau călătorii în largul mării pe yahturi de milioane de dolari.

Iată câteva dintre imaginile postate de celebrităţi din timpul zilelor de relaxare:

Alessandra Ambrosio

Supermodelul Alessandra Ambrosio s-a fotografiat pe plajă, în timpul sejurului petrecut pe insula grecească Mykonos. Vedeta a fost însoţită de soţul său şi cei doi copii ai lor

Nicky Hilton

Nicky Hilton, sora lui Paris Hilton, a vizitat coasta Amalfi din Italia. Vedeta care tocmai s-a căsătorit, şi-a petrecut luna de miere în această zonă superbă din sudul Italiei.

Kim Kardashian

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Kim Kardashian a postat un selfie şi din vacanţa petrecută în St. Barth alături de toţi membrii familiei Jenner-Kardashian.

Kendall Jenner şi Khloe Kardashian

Surorile Kendall Jenner şi Khloe Kardashian s-au fotografiat în timpul unei croaziere cu yachtul, în vacanţa lor de pe insula St. Barth, petrecută alături de întreg clanul Jenner-Kardashian.

Cindy Crawford


Fostul supermodel a postat câteva imagini din vacanţa sa în Peru. Cindy s-a fotografiat alături de fiica sa în vârstă de 13 ani, la rândul său model, şi câteva lame, animale specifice zonei.

Beyonce

Beyonce şi-a petrecut câteva zile pe yachtul familiei, alături de soţul său, rapperul Jay Z şi fiica lor, Blue Ivy. Vedeta a postat o fotografie în care apare purtând o şapcă de căpitan de vas.

Kendall şi Kylie Jenner

Cele două surori şi-au făcut un selfie de la gât în jos, purtând costume de baie, tot în timpul vacanţei petrecute pe insula exotică St. Barth.

Rihanna

Celebra cântăreaţă şi-a petrecut vacanţa în Barbados, ţara sa natală, bogată în peisaje exotice senzaţionale. Vedeta s-a fotografiat ţinând strâns în braţe un pui pe maimuţă.

Joan Smalls

Supermodelul Joan Smalls s-a fotografiat pe plaja unei insule din arhipelagul Fiji, unde şi-a petrecut vacanţa de vară.

Doutzen Kroes

Un alt model de top, Doutzen Kroes a ales să-şi petreacă vacanţa în Ibiza, Spania, alături de soţul său şi cei doi copii. Supermodelul olandez a postat o fotografie pe Instagram în care ăşi arată corpul impecabil în costum de baie.

MAI MULT DESPRE: relaxare, concediu, vacanta, vedete, plaja, mare