Cum arată în prezent 17 cupluri de vedete care au trecut testul timpului

3 Iulie 2021
Relațiile de durată sunt o raritate în rândul vedetelor, poate tocmai de aceea sunt atât de fascinante cuplurile de la Hollywood care au trecut testul timpului și sunt împreună de-o viață.

Citește și: 9 vedete care s-au căsătorit cu prima lor iubire. Bono și Ali Hewson sunt împreună de 40 de ani


Descoperă cum arată în prezent cuplurile de vedete care trăiesc de mulți ani povești frumoase de iubire.

Faith Hill și Tim McGraw

Romantismul atinge cote înalte atunci când două staruri ale muzicii country se îndrăgostesc. Căsătoriți de 25 de ani, cei doi artiști au împreună trei fiice. Relația dintre Faith Hill și Tim McGraw demonstrează că poveștile frumoase de iubire nu există doar în basme.

Seth Rogen și Lauren Miller

Lauren și Seth au început să formeze un cuplu în urmă cu 17 ani și s-au căsătorit în 2011. Cei doi nu au copii împreună, iar actorul a dezvăluit că nu plănuiesc să devină părinți în viitor.

Kelly Ripa și Mark Consuelos

Acești doi actori faimoși s-au întâlnit atunci când au fost aleși să interpreteze rolurile unor îndrăgostiți într-un serial TV. După o căsnicie de 26 de ani și trei copii împreună, Kelly și Mark rămân în continuare unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan

Fostul star James Bond și jurnalista TV Keely Shaye s-au întâlnit în urmă cu 27 de ani, în Mexic. Au împreună doi fii și este al doilea mariaj al lui Brosnan, după ce prima sa soție a murit răpusă de cancer.

Maggie Gyllenhaal și Peter Sarsgaard

Peter, care era prieten bun cu fratele lui Maggie, actorul Jake Gyllenhaal, s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa actriță în urmă cu 19 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009 în Italia și au împreună două fiice.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Împreună de 20 de ani, faimosul cântăreț spaniol și fosta tenismenă s-au cunoscut în jurul vârstei de 20 de ani, când ea a apărut într-un videoclip al lui. În prezent, au împreună doi copii și formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete.

Julia Roberts și Daniel Moder

Faimoasa actriță și soțul său cameraman s-au întâlnit pe platourile de filmare în anul 2000. S-au căsătorit doi ani mai târziu în New Mexico și au împreună trei copii. Se numără printre cele mai discrete cupluri de la Hoolywood și își fac foarte rar apariția în public împreună.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Născuți în aceeași zi, dar la 25 de ani diferență, acest cuplu faimos de la Hollywood demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă. După 23 de ani de relație și având doi copii împreună, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas par să fie mai apropiați ca niciodată.

Helen Mirren și Taylor Hackford

Actrița britanică, deținătoare a unui premiu Oscar, și faimosul regizor au o relație de 35 de ani și s-au căsătorit în anul 1997, în Scoția. Cei doi nu au copii.

Steve Carell și Nancy Walls

Steve Carell și-a întâlnit soția la un club de comedie, unde ea lua lecții de improvizație. Sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună un fiu și o fiică. Amândoi sunt cunoscuți pentru un excelent simț al umorului, astfel că viața lor de zi cu zi probabil că este cât se poate de distractivă.

Tom Selleck și Jillie Mack

Actorul american s-a îndrăgostit de actrița și dansatoarea britanică atunci când a văzut-o prima dată, în spectacolul „Cats” jucat pe Broadway. În 1999, Selleck a spus „Jillie și cu mine avem un parteneriat bun, în care nu facem nimic și nu luăm nicio decizie fără să ne consultăm”. Cei doi sunt împreună de 34 de ani, iar relația lor a trecut testul timpului în ciuda faptului că Jillie este cu 14 ani mai tânără decât starul din „Friends”.

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher s-au întâlnit prima dată la o petrecere, în urmă cu 19 ani, iar actorul britanic a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa australiancă. Ei au împreună două fiice și un fiu, iar în prezent locuiesc în Australia.

Annette Bening și Warren Beatty

Decenii la rând, Warren a fost unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood. Acest lucru s-a schimbat, însă, atunci când el și celebra actriță Annette Bening s-au căsătorit, în urmă cu 29 de ani. Cuplul are împreună patru copii.

Leslie Mann și Judd Apatow

Actrița Leslie Mann și regizorul Judd Apatow sunt împreună de 24 de ani și au două fiice. Formează o echipă în viața personală, dar și în cea profesională, realizând de-a lungul timpului numeroase proiecte împreună.

Amy Adams și Darren Le Gallo

Faimoasa actriță și-a întâlnit viitorul soț la un curs de actorie în urmă cu 20 de ani. Au început să formeze un cuplu un an mai târziu. Au împreună o fiică și duc o viață „discretă”, după cum spune Amy. „A sacrificat multe. Călătorește împreună cu mine și ajută ca familia noastră să fie unită”, a spus Amy despre soțul său.

Christopher Walken și Georgianne Walken

Nu auzim des ca un cuplu de la Hollywood să sărbătorească nunta de aur. Căsătoriți de 52 de ani, Christopher și Georgianne s-au întâlnit în anul 1963, în timpul unui turneu de teatru. Nu au copii împreună, dar se descriu ca fiind „părinți fericiți de pisici”.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Căsătoriți de 24 de ani, acești doi actori faimoși au împreună un fiu și două fiice gemene. „Este atât de inteligent și atât de frumos. Cred că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Mă inspiră și sunt complet înnebunită după el”, spunea Sarah-Jessica Parker în anul 1996 despre viitorul său soț.