Cum arată 8 actori care te-au îngrozit cu rolurile lor din filmele horror

21 Martie 2017

Fata din "The Ring", demonul din "The Conjuring 2" sau Freddy Krueger din "A Nightmare on Elm Street" sunt doar câteva dintre personajele realizate atât de bine încât s-au întipărit în memoria multor cinefili care apreciază acest gen de filme.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată actorii şi actriţele care interpretează aceste roluri terifiante, iată-i fără machiajul şi atitudinea înfricoşătoare din filme.

Acum nu ţi se mai par chiar atât de înfricoşători, nu-i aşa?

Modul în care au fost realizate aceste personaje şi talentul acestor vedete de a intra exact în pielea lor este fascinant şi terifiant, în acelaşi timp.

Foto: brightside.me

Doug Bradley în filmul "Hellraiser" din 1987

Personajul Pinhead pe care l-a interpretat actorul în filmul "Hellraiser" l-a urmărit toată viaţa pe Doug Bradley. Chiar dacă a încercat să se detaşeze de el şi să încerce alte roluri, fanii actorului nu îşi pot închipui un alt om mai potrivit pentru acest personaj pe care l-a interpretat în mod remarcabil.

Nick Castle în filmul "Halloween" din 1978

Personajul Michael Meyers pe care l-a interpretat în filmul "Halloween" i-a adus faima şi aprecierea la Hollywood actorului Nick Castle. Chiar dacă nu a mai jucat în foarte multe filme, Nick este scenarist şi face filme pe cont propriu.

Warwick Davis în "Leprechaun" din 2003

Datorită personajului Leprechaun pe care l-a interpretat în filmul cu acelaşi nume, Warwick Davis a devenit unul dintre cei mai faimoşi actori pitici de la Hollywood. Talentul său imens de a intra în pielea personajelor i-au adus roluri şi în alte filme precum "Harry Potter" şi "Star Wars".

Tim Curry în filmul "It" din 1990

Clovnul Pennywise pe care l-a interpretat actorul în filmul "It" rămâne în continuare marele coşmar al oricărui copil, dar şi adult. Bazat pe romanul scris de Stephen King, filmul a rămas în memoria cinefililor care gustă acest gen şi personajul interpretat de Tim Curry este de-a dreptul terifiant.

Bonnie Aarons în filmul "The Conjuring 2" din 2016

Demonul Valak pe care actriţa l-a interpretat în filmul "The Conjuring 2" a rămas unul dintre cele mai înspăimântătoare personaje din filmele horror. Datorită acestui rol, Bonnie Aarons a devenit faimoasă la Hollywood şi a fost asaltată de alte roluri atât în filme horror, cât şi în comedii.

Robert Englund în filmul "A Nightmare on Elm Street" din 1984

Freddy Krueger nici nu mai are nevoie de prezentare. Acest rol pe care Robert Englund l-a interpretat senzaţional în filmul "A Nightmare on Elm Street" a rămas în istoria cinematografiei. Este unul din actorii care a jucat un personaj de film horror, de 8 ori consecutiv, celălalt fiind Doug Bradley, care a portretizat de 8 ori personajul Pinhead în seria de film Hellraiser.

Ari Lehman în filmul "Friday The 13th" din 1980

Personajul Jason Voorhees a fost jucat de foarte mulţi actori, însă Ari Lehman a fost primul actor distribuit în acest rol pe care l-a interpretat remarcabil. El a fost ales pe loc în urma unui casting.

Daveigh Chase în filmul "The Ring" din 2002

Chiar dacă a mai jucat în filme precum "Donnie Darko", "Charmed" sau "ER" pe Daveigh Chase o vom 'ine minte ca fiind acea fată înfricoşătoare din filmul "The Ring", care a fost coşmarul multor fani după ce au vizionat pelicula.